Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 20-2021 – goede boeken, meidenmiddag en weekend weg

Ja daar is de Week van Marieke dan. Jullie hebben er iets langer dan normaal op moeten wachten, maar ja iets met een weekend weg en geen zin hebben om te bloggen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet en dus neem ik jullie nog even mee naar week 20. Afgelopen week las ik twee goede boeken, had ik een meidenmiddag met mijn tuttebel en gingen we een weekend weg. Je leest het allemaal in een nieuw weekoverzicht.

Maandag

De man brengt de kinderen naar de bso toe en zo kan ik de ochtend lekker beginnen met een workout van de #meidancechallenge.

Daarna mag ik aan de bak en begint mijn nieuwe werkweek. Voor mijn vakantie was mijn week niet heel erg best en deel dit met mijn werkgever, afgelopen weekend kon je dat ook lezen in een persoonlijke update. Ik mag deze week even op de uren blijven zitten waar ik daarvoor ook zat. Hopelijk lukt het nu beter dan toen.

Tussen de middag maak ik lekker een paprikasoepje en eet ik twee crackers en een sneetje krentenbrood met wat boter.

Dinsdag

Vandaag begin ik de ochtend lekker met een ontbijtje samen met Marijke Vos haar Ik pleit voor jou. Ben je nog op zoek naar een leuk boek, dan is dit absoluut een aanrader. Het is een boek waarin je blijft lezen. Ik vergat ook helemaal de tijd en logde precies om half negen in om te beginnen met werken.

Voor het avondeten ben ik een beetje nieuwe dingen aan het uitproberen, omdat ik wel klaar ben met iedere keer hetzelfde eten. Vanavond staat er een verspakket van Albert Heijn op het programma. Ik maak pad thai en het is zo lekker dat ook de kinderen hun borden leeg eten.

Samen met mijn vriendin ga ik ’s avonds een heel eind wandelen, zelfs na bijna anderhalf uur wandelen zijn we nog steeds niet uitgekletst.

Woensdag

Het is woensdag wasdag en ik heb voor de tweede keer Flora&Curl gebruikt en ik ben best tevreden met het resultaat. Al zou ik de shampoo en de conditioner hiervan niet meer bestellen. Die vind ik ook gewoon minder fijn dan bijvoorbeeld Petal Fresh.

Mijn bink heeft een speeldate bij zijn vriendin, de man is de hele middag druk in Delft en dus heb ik zomaar ineens een meidenmiddag met mijn tuttebel. We beginnen met het kijken van de film Horton.

Als de film wat te spannend wordt, wil ze graag naar buiten toe om te fietsen. Ik wandel er op mijn gemak achteraan, terwijl zij de route bepaald. Hier kan ik dus echt van genieten.

Thuis maak ik voor ons beide wat lekkers, zij krijgt een monkeyplatter en ik neem zelf een bak fruit met aardbei en banaan.

Donderdag

Voor dat ik ga werken begin ik weer met een kwartiertje lezen. Deze tip kreeg ik ooit van Kirsten van Mamagisch tijdens het thuisonderwijs voor de kinderen. Maar werkt ook zeker voor volwassenen.

Tussen de middag maak ik voor mezelf een heerlijke salade.

Nadat ik een heerlijke werkweek heb afgesloten doe ik wat boodschappen. Als ik thuis kom ga ik meteen mijn sportkleding aan doen. Ik loop wat achter met de #meidancechallenge, dus ik doe vandaag twee workouts achter elkaar. Best pittig, maar zo heerlijk om te doen.

Vrijdag

Ja vandaag gaan we eindelijk een weekendje weg. Het is zo nodig om met onze eigen bubbel even ergens anders te zijn dan maar steeds binnen de muren van ons eigen huis. We hebben er in ieder geval heel erg veel zin in en gaan zoveel mogelijk relaxen.

Aangezien ik heb besloten om over ons weekend weg een aparte blog te schrijven, lees je daar dus binnenkort meer over op mijn blog. Ik maak deze korte week van Marieke dus nog goed met jullie. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.