Week van Marieke 46-2021 – thuiswerken, nieuwe fiets en vrienden

Er staat weer een nieuwe week van Marieke voor je klaar. Boordevol foto’s, dit keer ook van maandag en dinsdag 😉 De week stond in het teken van weer thuiswerken, volmaakt gelukkig zijn, een nieuwe fiets en een heerlijke avond met en bij vrienden. Lees je weer mee?

Maandag

Waar ik vorige week nog op kantoor werkte, mag ik nu weer gewoon thuis aan de slag. Lang leve de aangescherpte maatregelen. Voordeel is wel dat ik nu weer heerlijk kan lezen voor ik ga beginnen met werken.

Dinsdag

Vandaag begin ik in een boek van Gillian King, nog niet eerder las ik iets van haar. Het begin raakt me al meteen en eigenlijk wil ik het niet wegleggen.

Ik maak vandaag weer eens erwtensoep in de slowcooker en die is echt superlekker.

De man werkt vandaag ook thuis en dat is wel heel erg gezellig. Samen hebben we de grootste lol .

Woensdag

Na een ochtend werken mag ik met de man mee naar het ziekenhuis toe, waar hij hopelijk het allerlaatste onderzoek heeft van dit jaar. Terwijl hij wordt onderzocht, lees ik het boek van Gillian King uit.

Donderdag

De man komt na zijn werk thuis met een heerlijke lunch, hij maakt een broodje carpaccio. Die man van mij heeft soms van die heerlijke ideetjes.

Soms heb je van die dagen dat je je compleet gelukkig voelt. Vandaag is zo’n dag. Ik bestelde kaartjes voor Kensington voor het afscheidsconcert in september volgend jaar. We kregen heel erg goed nieuws, wat weleens te maken zou kunnen hebben met een huis. Daar binnenkort meer over. En ik zit gewoon lekker in mijn vel.

’s Avonds ga ik samen met de buurvrouw naar de VVE vergadering, waar het weer een heerlijke chaos is. Gelukkig is dit de laatste keer.

Vrijdag

Het is lang geleden, maar vandaag hoef ik de kinderen niet naar school te brengen, de man brengt ze namelijk weg. Wel maak ik voor mijn olijke duo twee broodtrommels klaar uiteraard met de broodtrommelkaartjes.

Postnl komt al lekker vlot en bezorgd een pakketje van Multimama. Na een ontzettend leuke samenwerking van een jaar komt vandaag mijn afscheidscadeautje van haar binnen, een paar heerlijke Soxs.

Ook komt er een Marktplaats pakketje binnen. Ik vond eindelijk gebaksbordjes van Blond Amsterdam om mijn collectie compleet te maken en ben daar echt superblij mee. Mocht je ook interesse hebben, ik heb er nog een paar over, want het was een set van twaalf.

Na school gaan we met mijn bink een nieuwe fiets kopen. Hij kiest een hele gave uit. Kneiterduur, maar kind is er gelukkig mee en tot aan de middelbare school kan hij hier in ieder geval mee vooruit.

De man gaat met mijn tuttebel naar zwemles. Mijn bink en ik genieten even van tijd met elkaar, want dat hebben we niet zo heel erg vaak.

Zaterdag

De mannen zijn naar voetbal, mijn tuttebel kijkt lekker wat serietjes op televisie en ik ben aan het opruimen, weggooien en schoonmaken.

Mijn pakketje van Curly Secret komt binnen en hier ben ik echt heel erg blij mee, aangezien het meeste echt al op is. Curly Secret is wel echt één van mijn twee favoriete merken.

Aan het eind van de middag rijden we naar vrienden toe, waar we een heerlijke tijd hebben met onze vriendengroep. Er wordt genoten van het eten, we kletsen gezellig bij een kampvuur en spelen een hilarisch potje bingo. Er zijn wel foto’s, maar die ga ik vanwege privacy niet delen op mijn blog.

Zondag

Pretty Curly Girl viert vandaag haar tweede verjaardag en ik ben uitgenodigd om het feestje mee te vieren. Samen met mijn collegaatje ga ik er gezellig heen. Het is in het Entrepot gebouw in Rotterdam. Wat echt een gaaf pand is trouwens, maar dat geheel terzijde. Het is echt een superleuk en gezellig feestje. Charlotte van Aukjeswereld is er ook en uiteraard ga ik met haar op de foto.

Na afloop koop ik nog wat producten die ik nog nodig heb en we krijgen een goodiebag mee met producten en flyers.

Als ik terug loop naar de auto, zet ik nog even een mural van Oxalien naast de Hefbrug op de foto.

Thuis ga ik nog even met mijn tuttebel op de foto, omdat we qua truitjes weer een beetje twinnen. Stiekem is dit al een kerstoutfit.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen