Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke – 21-2020 – goede wasdag, nieuwe nagels en weer zwemmen

Wat hebben we weer een heerlijke week achter de rug zeg. We genoten van de korte werkweek en van het heerlijke weer. De kinderen mochten eindelijk weer gaan zwemmen en mijn stompjes kregen nieuwe nagels. En ik had twee keer een goede wasdag, die ik uiteraard ook heb vastgelegd. Maar dat lees je allemaal in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mogen de kinderen weer lekker een dagje naar school toe. Ik breng ze zelf weg en merk toch wel dat ze dat wel heel fijn vinden. Helaas zal het voorlopig wel één van de laatste keren zijn, want ze zullen toch weer terug moeten naar de bso ‘s ochtends. Gelukkig is het wel heerlijk zonder jassen met korte broeken weer.

Na het eten wil ik graag nog even wandelen, aangezien ik nauwelijks beweging heb gehad vandaag en mijn tuttebel gaat gezellig mee.

Dinsdag

Beginnen we weer met een paar uurtjes thuisonderwijs. Jammer genoeg gaat dat ook gewoon nog even door. Maar ze doen wat ze moeten doen en zijn zo klaar.

Vandaag was weer een wasdag en mijn krullen vallen weer goed.

Mijn bink hangt een nieuw briefje op de deur. En ik moet zo lachen om hoe hij crisis heeft geschreven.

‘s Avonds ga ik voor het eerst broccolirijst uitproberen bij de kip tandoori. Maar ik vind het toch niet zo’n succes. Kan ook zo maar zijn dat dat komt doordat ik het toch niet lang genoeg heb gewokt.

Woensdag

Mijn tuttebel begint de dag met bladeren door haar babyalbum en mij het hemd van mijn lijf vragen over de bevalling.

Tussen de middag fietsen de kinderen alvast het weekend tegemoet, terwijl ik nog een paar uurtjes mag knallen.

Donderdag

De man is begonnen met het opknappen van het balkon en kwam nog het een en ander te kort en dus gaan we met zijn vieren even naar de bouwmarkt. Dat wil zeggen, de man gaat naar binnen en wij blijven met zijn drietjes in de auto zitten. Des te beter voor mijn tuttebel, want zij is in slaap gevallen en heeft dit tukkie echt even nodig.

Mijn bink helpt de man mee het sjouwen van de vlondertegels. Zo is hij toch het meest in zijn element, als hij maar kan helpen.

Als de kinderen op bed liggen, ga ik nog lekker even plakken.

Vrijdag

Eindelijk mag ik weer voor mijn nagels naar de nagelstyliste toe om die vreselijk, lelijke stompjes bij te laten werken. Wat heb ik dit gemist zeg.

Na het laten doen van mijn nagels, ga ik ook nog even naar de Action toe, wat ik daar allemaal kocht, kun je hier lezen.

Van mijn bink maak ik ‘s middags echt een geweldige foto van zijn heerlijke lach!

Er mag eindelijk weer gezwommen worden en wat hebben ze dat gemist zeg. Hoewel het begin nog even moeizaam is, gaat het al snel een stuk beter. En liggen er weer twee vol enthousiasme in het water.

Met mijn vriendin ga ik, ondanks de wind, nog een rondje skaten. We tikken bijna de elf kilometer aan. En als ik daarna terug op de fiets naar huis stap, moet ik onderweg echt stoppen om dit natuurschoon vast te leggen.

Zaterdag

Heb ik wederom een wasdag en laat ik dit keer de man een foto van mijn haar maken. Ik heb mijn routine iets aangepast en dit lijkt voor mij nog beter te werken dan zoals ik het eerst deed.

Zondag

Begin ik de ochtend met het versieren van de galerij voor de bovenbuurman.

Als ik terug kom liggen de kinderen op de grond Youtube te kijken. De één kijkt Enzo Knol en de ander kijkt naar Dierenpraattv met Britt Dekker.

De rest van de ochtend en begin van de middag ben ik bezig met het huishouden en opruimen. Terwijl de rest lekker de auto’s wast en schoonmaakt. En daarna duik ik lekker achter mijn laptop.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.