Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bloggersdag – De winnaar van de winactie

De bloggersdag is al weer een week geleden, maar wat was het leuk om er aan mee te doen. Vandaag maak ik de winnaar bekend, dus lees maar snel verder.

Bedankje

Allereerst wil ik jullie bedanken dat jullie zo massaal mijn blog hebben bezocht. Ik hoop dat mijn andere blogs jullie dusdanig kunnen blijven boeien, dat jullie allemaal gezellig langs blijven komen. Ik zou dat echt heel erg leuk vinden in ieder geval.

Reacties winactie bloggersdag

Ik had niet verwacht dat er zoveel reacties op de winactie zouden komen. En daar ben ik dan ook echt heel erg verbaasd over. Uiteraard wel supergaaf dat jullie mee hebben gedaan.

Lootjes

Omdat jullie de moeite hebben genomen om mee te doen aan mijn winactie, ben ik speciaal lootjes gaan maken. Het filmpje van het trekken van de lootjes zal ik op zowel Instagram als op Facebook delen. Maar uiteraard maak ik de winnaar ook gewoon hier bekend.

And the winner is….

winnaar bloggersdag

Van harte gefeliciteerd! Je mag een mailtje sturen naar marieke@mariekeblogt.nl voor verdere informatie over het shoptegoed van Store 85. Graag ontvang ik binnen twee dagen een mailtje van je anders zal ik iemand anders blij maken met het shoptegoed.

 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 17 september 2017 / 10:38 pm

  Gefeliciteerc! Ik ben ook overdonderd door de reacties

  • Marieke
   19 september 2017 / 7:59 pm

   Ja zo blij mee, echt heel gaaf!

 2. Linda raaijmakers
  17 september 2017 / 8:35 pm

  Gefeliciteerd 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.