Naam- en cijferpuzzel – puzzelen met Cre8 – winactie

Mijn tuttebel is gek op puzzelen en de puzzels die bij ons in de kast liggen, kan ze dan ook bijna met haar ogen dicht maken. Hoe leuk is het dan dat ze nu een cijferpuzzel heeft, die haar meer uitdaging geeft of toch niet?

Cre8

Is de winkel, werkplaats en webshop van digitale ambachtslieden in hartje Amsterdam. Hier worden unieke, originele en gepersonaliseerde cadeaus gemaakt met behulp van lasers en 3d printers. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een 3d vaas of een naamklok met cijfers die er met een laser zijn in gesneden, maar ook sieraden en kinderproducten, zoals naam- en cijferpuzzels.
Daarnaast krijgen jongeren met een afstand op de arbeidsmarkt bij Cre8 de kans om zich te ontwikkelen tot ambachtslieden, maar dan wel met de technieken van nu.
Zelf wist ik niet dat Cre8 zo uitgebreid was met zijn assortiment, omdat ik het zelf alleen maar ken van de naam- en cijferpuzzels.

Naam- en cijferpuzzels

Wist je trouwens dat de naam- en cijferpuzzels van Cre8 ook helemaal met de handgemaakt worden? Op de website van Cre8 staat een filmpje waarop je dit proces deels kunt zien. Erg interessant om te zien hoe dit in zijn werk gaat.
Van Cre8 kregen wij een cijferpuzzel opgestuurd. Superleuk met een dochter die gek is op puzzelen en de puzzels die ze heeft, zo ongeveer met haar ogen dicht kan maken.

Cijferpuzzel, uitdaging of niet?

Omdat ik de puzzel er best ingewikkeld uit vond zien, heb ik de deze eerst zelf gemaakt, zodat ik daarna eventueel de kinderen er mee kon helpen. In eerste instantie dacht ik dat de puzzel niet meer compleet was, want ik hield een plekje over en had een heel ander stukje over dan ik moest hebben. Maar na even zoeken, schuiven en nog eens kijken kwam ik er dan toch uit. Aangezien ik hier al tegen aan liep, kon het niet anders dan dat de kinderen hier ook tegen aan zouden lopen. Toffe uitdaging dus, dacht ik. Helaas blijkt niets minder waar te zijn. Het lijkt wel of ze beide een fotografisch geheugen hebben, want zowel mijn binkie als mijn tuttebel konden de puzzel na één keer, met een beetje hulp, al helemaal zelf maken. Uiteraard werd dit nog meerdere keren herhaalt, maar geen moment hielden ze verkeerde stukjes over. De puzzels zijn dan toch weer te makkelijk voor een zes en bijna vijfjarige kleuter.

Toch is het wel echt de moeite waard, al is het alleen maar zodat ze meer ruimtelijk inzicht krijgen, want dat heb je met de manier waarop de puzzelstukjes gesneden zijn echt wel nodig. Gelukkig verveelt de puzzel ook nog niet, dus dat scheelt ook wel.

Winactie

Voor jullie heb ik ook iets leuks. Ik mag namelijk een cijferpuzzel weggeven. En je kunt kiezen uit twee verschillende kleuren, Raspberry Gold en Multicolor.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder in de comments weten welke kleur jij graag zou willen winnen
 • Volg Cre8 op Instagram.
 • Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram. Dit is niet verplicht, maar zou ik wel superleuk vinden.
 • Het bericht delen op Facebook of Instagram zou ik ook enorm waarderen.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 72 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met zaterdag 15 juni.
 • Zondag 16 juni zal ik de winnaar een mailtje sturen en zet ik ook de winnaar op mijn blog.

En de winnaar is

Chantal den Haan

Gefeliciteerd, je hebt een mailtje ontvangen.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking, echter heeft dit geen invloed op wat wij van het product vinden.
Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. Linda
  16 juni 2019 / 11:16 pm

  Oooo ik doe op de valreep nog graag mee. Deze puzzel staat toevallig op mn lijstje voor Fenna haar verjaardag in oktober. Dan wordt ze drie, maar ze is nu al veel bezig met cijfers/tellen. Ik zou kiezen voor raspberry gold.

 2. Djotie
  16 juni 2019 / 11:10 pm

  Nooit eerder van de winkel gehoord. Wat fijn dat ik het zo tegenkom. Multicolor vindt ik mooi voor de kleine.

 3. Els Wanders
  14 juni 2019 / 3:02 pm

  Ik had ze al vaker gezien en vind de naampuzzels ook erg gaaf. Ik doe graag mee voor de multicolor puzzel.

 4. Denise
  14 juni 2019 / 12:12 pm

  Haha dat stukje van er een kwijt te zijn dat herken ik wel hier hebben we het alfabet en ook wij kwamen niet uit. Manlief is maarliefst 40 min bezig geweest met puzzelen .

 5. Chantal den Haan
  11 juni 2019 / 4:04 pm

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas!!! Ik hou van de puzzel met multicolor, past goed in mijn klas, ziet er uitdagend uit! Denk dat mijn dochtertje en de Kids er net zo over denken. Fingers crossed

 6. Iris
  11 juni 2019 / 1:40 pm

  Leuke puzzel voor mijn zoontje multicolor lijkt me wel goed voor hem. Ik heb geen sociaal media maar hoop dat ik mag mee loten als niet dan veel succes voor de andere deelnemers

 7. Lynn Mahieu
  11 juni 2019 / 11:11 am

  Ik doe graag mee voor de multicolor puzzel voor mijn puzzelfanate hier in huis! 😀

 8. Tamara
  11 juni 2019 / 7:48 am

  Wauw, wat een leuke puzzel! Onze zoon is volop bezig met tellen en cijfers, dus dit zal hij prachtig vinden. De multicolor vinden wij het mooist.

 9. Rianne
  10 juni 2019 / 2:59 pm

  Leuk! Deze puzzels vind ik zo mooi. Ik zou gaan voor de multicolor

  • Marieke
   Auteur
   10 juni 2019 / 3:02 pm

   Dat zijn ze ook echt!!

 10. Gerlindeij
  8 juni 2019 / 3:16 pm

  Leuk! Ik ga voor de multicolor puzzel

 11. Cindy
  7 juni 2019 / 7:48 pm

  Och super mooi en leuk! Perfect kraamcadeau voor mijn neef die zijn eerste kleine verwacht (wie weet komt ie nog bij mij terug als wij in verwachting zijn… Hihi hopen)

 12. Michelle
  7 juni 2019 / 6:52 pm

  Superleuk voor mijn vierjarige kleuter! Kleur maakt me niet uit groetjesMicr

 13. Kristel Gubbels-daemen
  7 juni 2019 / 5:10 pm

  Wow wat een leuke puzzel en erg leuk voor onze dochters Noor en Lotte. Rasberry gold erg leuk

 14. Leonie
  7 juni 2019 / 2:20 pm

  Wat een super leuke puzzel! Ik zou de multicolor kiezen. Zeker weten dat Milan deze geweldig zal vinden! Tellen en puzzelen, twee van zijn favoriete dingen die hij doet.

  • Anna wienen
   7 juni 2019 / 5:11 pm

   De multicolor!

 15. Marian B
  7 juni 2019 / 12:49 pm

  Ook ik kende alleen deze en de naampuzzel van Cre8. Het is een mooie uitdagende en bijzondere cijferpuzzel die ik graag aan mijn kinderen zou geven. De voorkeur gaat uit naar de Raspberry Gold kleuren.

 16. 7 juni 2019 / 9:56 am

  Wat een leuke puzzel! Met drie kinderen kan hij bij ons wel wat jaartjes mee. Cijfers en letters doen het goed bij ons thuis.

 17. Irma schot
  7 juni 2019 / 8:50 am

  Leuk! En als Emma het te makkelijk vindt kan Tess het over een tijdje proberen 😉
  En anders staat het ook gewoon leuk in het kinderhoekje, hahaha. Geen voorkeur qua kleur. Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen