Hardlopen met muziek, een echte must, voor mij – review – winactie

Hardlopen zonder muziek is als een frietje zonder mayo. Zonder is het gewoon net wat minder lekker. En daarom besloot ik om eens een bluetooth koptelefoon te testen.

Headsets

Je kent ze wel, die headsets die meegeleverd worden bij je telefoon. Super dat ze dat doen hoor, maar het draadje tussen telefoon en headset zelf is natuurlijk knap waardeloos. Zeker als je, net als ik, graag hardloopt met muziek aan. Ik heb, of beter gezegd had, steeds ruzie met het draadje. Ik kan het nergens kwijt, het bungelt maar wat langs mijn lichaam en zorgt er voor dat mijn oortjes steeds uit mijn oren glijden. Hartstikke irritant dus.

Zoektocht

Ik was al op zoek naar een draadloze koptelefoon, maar kon steeds niks passends vinden. Gelukkig werd ik benaderd door Bluetoothkoptelefoons.nl en mocht ik iets moois uitzoeken op hun site.

Twijfelen

Er ging een walhalla voor me open toen ik de website opende. De keuze is echt enorm en het was dan ook best lastig om te kiezen tussen een draadloze headset, draadloze koptelefoon of wireless earbuds. Het was dan ook niet voor niks dat ik enorm begon te twijfelen over wat ik moest kiezen.

Earbuds

Omdat ik een roségouden telefoon heb, wilde ik uiteraard wel iets wat er bij paste. Ik koos voor de zweetproof bluetooth 4.1 sports earbuds, in roségoud, uiteraard. Daarnaast zag ik nog een andere gave roze earbud, die ik ook absoluut wilde proberen. Want ja, de earbud van mijn eerste keus, had stiekem toch nog steeds een klein draadje.

De test

De sport earbuds ben ik, de middag dat deze binnenkwam, nog gaan testen. En ik moet zeggen dat het me echt honderd procent is meegevallen. De oortjes zijn niet één keer uit mijn oren gevallen. Het geluid is echt super en als de batterij bijna leeg is krijg je ook netjes een waarschuwing, of nou ja eigenlijk krijg je er drie. Ik ben blij dat ik toch voor deze bluetooth koptelefoon heb gekozen, want voor hardlopen is deze echt ideaal.

Bij de HBQ i7 Mini Single Bluetooth 4.1 earbud kreeg ik een minder prettig gevoel. Hoewel het uiterlijk, want roze, echt wel gaaf is, vond ik het maar lastig dat het er maar eentje is. Al had ik dat kunnen weten, want de naam zegt het natuurlijk al. Ik geef maar gewoon mijn haarkleur de schuld, het was dus een kleine tegenvaller. Daarnaast is het gedeelte wat daadwerkelijk in je oor gaat ook best groot of ik heb gewoon kleine oortjes, waardoor de earbud steeds uit mijn oor valt. Voor hardlopen was dit dus geen optie. Ik bedacht me dat het dan wellicht toch handig kan zijn voor in de auto, maar helaas was ook dit niet het geval. Erik en ik hebben geprobeerd een gesprek te voeren, maar dat werd helaas niks. Deze earbud zou ik dan ook zelf niet zo snel aanschaffen, helaas.

Verrassing

Ben jij nu ook zo nieuwsgierig geworden naar de bluetooth koptelefoon die ik gebruik voor hardlopen? Dan heb ik een verrassing voor je. Namens Bluetoothkoptelefoons.nl mag ik 30 euro shoptegoed weggeven.

Wat moet je doen?

  • Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet.
  • Het zou tof zijn als je Bluetoothkoptelefoons.nl zou volgen op Facebook, maar dit is niet verplicht.
  • Mij volgens op Facebook, Instagram of Pinterest zou ik heel lief vinden, maar ook dit is niet verplicht.
  • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen.
  • Beantwoord de mail binnen 72 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
  • De winactie loopt tot en met vrijdag 16 maart.
  • Zaterdag 17 maart zal ik de winnaar bekend maken op mijn blog. Daarnaast wordt er ook een berichtje gedeeld op Facebook en Instagram zodra de winnaar bekend is, wel zo handig als je me daar dus ook volgt.

De voorwaarden zijn eigenlijk best simpel, maar volg ze wel op, anders ben je uitgesloten van deelname.

De winnaar

Is bekend!! Gefeliciteerd Sandra!! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking, echter is dit niet van invloed op mijn mening.

Volg:

53 Reacties

  1. Linda Smeets
    16 maart 2018 / 1:59 am

    Ideaal! Ik doe graag mee!

    • Marieke
      16 maart 2018 / 2:57 pm

      Leuk dat je mee doet 🙂

  2. Liesbeth
    15 maart 2018 / 8:54 pm

    Ik doe graag mee! Ik heb een nieuwe IPhone en kwam er tot mijn grote schrik vorige week achter dat mijn favoriete oordopjes niet meer in mijn telefoon passen. Nu moet ik dus gedwongen de originele dopjes gebruiken waardoor mijn oortjes dus pijn doen want ik vind dat echt ondingen. Een goed paar draadloze dopjes zou ik graag willen aanschaffen.

    • Marieke
      15 maart 2018 / 11:40 pm

      Oh joh? Er zit een speciaal kabeltje bij he

      • Liesbeth
        17 maart 2018 / 9:46 pm

        Bij de 8 zitten alleen de dopjes met een andere aansluiting als degene die ik voor mijn 6S gebruikte.

        • Marieke
          18 maart 2018 / 9:24 pm

          Oh je hebt de 8 al, wat raar dat daar niet meer zo’n stukje bij zit dan. Gelukkig zijn die wel los te koop.

  3. 15 maart 2018 / 2:34 pm

    Ik doe mee. Eens rustig neuzen wat ik ga shoppen…

    • Marieke
      15 maart 2018 / 11:39 pm

      Leuk leuk leuk!

    • Marieke
      13 maart 2018 / 10:26 pm

      Super dat je mee doet Linda 🙂

  4. melissa
    13 maart 2018 / 12:35 pm

    Dat lijkt me zeker lekker handig. ik ben 3 weken geleden begonnen in een loopgroepje met als doel na 16 weken 1 uur aan 1 stuk hardlopen; daarna wil ik het zelf gaan doen en dan is een fijn muziekje erbij erg fijn

    • Marieke
      13 maart 2018 / 10:26 pm

      Oh wat goed! Heel veel succes met lopen!

  5. Bodil
    13 maart 2018 / 10:58 am

    Leuke test! Ook handig, zo’n melding (of drie!) wanneer de batterij bijna leeg is. 😀
    Ook ik maak graag kans! Lijkt me heerlijk om draadloos de draad weer op te pakken met sporten!

    • Marieke
      13 maart 2018 / 10:24 pm

      Ja hè? Leuk dat je mee doet 🙂

  6. Marcia Kan
    11 maart 2018 / 11:47 pm

    Hoi Marieke,

    Zo knap hoe jij al een tijd bezig bent met hardlopen! Ik ben ook bezig met een gezondere en actievere leefstijl. Niet hardlopen, maar 3x per week sporten en daarnaast veel wandelen. Voor deze wandelingen is muziek eigenlijk ook onmisbaar en op dit moment heb ik van die ouderwetse oortjes met draad, eigenlijk ‘not done’. Ik waag dus graag een kansje voor dit shoptegoed!

    • Marieke
      13 maart 2018 / 10:23 pm

      Dank je wel! Ja wandelen zonder muziek is ook niet leuk, tenzij je met een vriendin wandelt 🙂
      Leuk dat je mee doet!

  7. 11 maart 2018 / 5:41 pm

    Wat super dat je nog steeds loopt! Ik loop ook no way zonder muziek!

    • Marieke
      11 maart 2018 / 10:46 pm

      Dank je wel! Ja al wil ik het wel heel graag opbouwen naar twee keer in de week, maar daar kan ik me nog niet echt toe zetten.

  8. 11 maart 2018 / 11:13 am

    Ik loop ook… maar nog altijd met een draadje! Dit kan anders… maar goed wat dan? Dit zou een mooie manier zijn om iets uit te proberen ik doe graag mee!

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:24 pm

      Dat zou absoluut een fijne manier zijn om uit te proberen.

  9. 11 maart 2018 / 10:47 am

    Heerlijk he bluetooth oortjes? Heb ze zelf ook aangeschaft en vind het super in de sportschool. Even heerlijk in je “eigen wereld” sporten! Die ervaring gun ik mijn man ook! Hij gebruikt nu een aftands enkel oortje wat je normaal gesproken bij online gamen gebruikt ofzo denk ik.

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:23 pm

      Ja precies! Verstand op nul, blik op oneindig. Lief dat je meedoet voor je man!

  10. G.T.
    11 maart 2018 / 8:56 am

    Ik heb wel een creatieve manier bedacht waardoor het wel lukt met oortjes met snoer, maar zou best eens draadloze willen proberen!

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:22 pm

      Oh nu ben ik wel benieuwd naar je creatieve manier.

  11. 10 maart 2018 / 12:19 pm

    Ik moet dringend terug beginnen lopen…. hahaha

    Ik heb een draadloze koptelefoon! Zo irritant die kabeltjes!

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:21 pm

      Hahaha ja die kabeltjes zijn enorm irritant.

  12. Esther
    9 maart 2018 / 9:24 pm

    Ik doe graag mee met deze leuke actie 🙂

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:18 pm

      Leuk dat je mee doet 🙂

  13. 9 maart 2018 / 5:27 pm

    beide facebooks geliked en gedeelt
    instagram volg ik onder Momzymom
    Twitter onder MissMomzy
    Pinterest onder DinyG

  14. Patricia
    9 maart 2018 / 3:28 pm

    Wouw dat is ideaal. Dan kan Evi mee zonder dat ik haar aldoor opnieuw in mijn oren moet drukken en ze uitvalt. Oja en idd die draden daar heb ik ook aldoor ruzie mee. Dus graag!!!!

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:18 pm

      Ja nou dat dus ja!

  15. Anita H.
    9 maart 2018 / 11:02 am

    Ik doe ook mee.

    • Marieke
      11 maart 2018 / 4:17 pm

      Leuk dat je mee doet

  16. Wendy g
    9 maart 2018 / 10:06 am

    Deze actie komt als geroepen. Ook hier steed s ruzie en gehannes met die oortjes. Vooral dat uitglijden uit je oren grr. Met dit shoptegoed kan ik net als jij voor iets fijners en beters gaan!

    • Marieke
      9 maart 2018 / 10:19 am

      Wat leuk dat je mee doet! En goed om te lezen dat ik niet de enige ben met dit probleem 🙂

  17. Sandra
    9 maart 2018 / 9:50 am

    Uhhh jaaa tuurlijk doe ik mee!!! Ben al een poosje op zoek naar een geschikte set! Maar er zijn zo veel verschillen qua prijs en reviews etc etc… dus count me in! Je weet hoeveel gebruik ik maak van mijn oordopjes!

    • Marieke
      9 maart 2018 / 10:18 am

      Hahaha had ook niet anders verwacht!! Superleuk dat je mee doet 🙂

  18. 9 maart 2018 / 8:53 am

    Hier ook een mama die graag hardloopt (nog altijd met Evy als schema) MET muziek! Zo herkenbaar dat zonder muziek veel minder leuk is ☺ en.ja echt de ideale oortjes nog niet gevonden. Zat toevallig een week of twee terug ook al te speuren maar nog niets gevonden. Die ideale oortjes moeten er sws komen en met een shop tegoed is het natuurlijk ook leuk zoeken!

    • Marieke
      9 maart 2018 / 9:32 am

      Evy is fijn om mee te lopen! Ik loop zonder, want vind de muziek niet fijn bij Evy. Maar loop dezelfde schema’s.

      • Marianne
        10 maart 2018 / 2:34 pm

        Gewoon Spotify aan tijdens Evy!

        • Marieke
          11 maart 2018 / 4:22 pm

          Heb geen spotify dus dat wordt lastig ;!

  19. 9 maart 2018 / 8:53 am

    Wat fijn dat je nu de juiste oortjes hebt gevonden voor het hardlopen. Ik draag bijna nooit een koptelefoon of oordopjes. (Alleen in het vliegtuig) dus laat de winactie even aan mij voorbij gaan. Veel succes met het uitkiezen van de winnaar

    • Marieke
      9 maart 2018 / 9:31 am

      Maar je zit regelmatig in het vliegtuig toch 😉 Gewoon meedoen joh 😉

  20. Susan
    9 maart 2018 / 8:42 am

    Oehhh, dat lijkt mij ook wel wat!! Van die oortjes die steeds uitvliegen tijdens het lopen zijn zo irritant!!
    Leuke actie weer!

    • Marieke
      9 maart 2018 / 9:30 am

      Ja daar word je gek van. Dank je wel 🙂

  21. Jen
    9 maart 2018 / 8:08 am

    oh heel herkenbaar, ben tijdens het lopen ook constant in de weer met het kabeltje. Zakt dan naar beneden waardoor het trekt aan de “oortjes” die er dan bijna uit ploppen. Heel irritant. Ik doe dus graag mee 🙂
    volg je op instagram (ikbenjen).

    • Marieke
      9 maart 2018 / 9:29 am

      Nou precies dat dus ja haha!

  22. Marjolein
    9 maart 2018 / 7:56 am

    Ja ik doe graag mee!! Zou fijn zijn.

    • Marieke
      9 maart 2018 / 9:29 am

      Leuk dat je meedoet 🙂

  23. Marianne
    9 maart 2018 / 7:27 am

    Ook ik heb haat/liefde verhouding met oortelefoontjes en nu ik eindelijk weer kan rennen na bijna jaar blessure, is een nieuwe oortelefoon geen overbodige luxe. Mijn iPhone oortelefoontje is stuk….

    • Marieke
      9 maart 2018 / 7:42 am

      Dan zou shoptegoed wel heel goed uitkomen.

  24. Anna
    9 maart 2018 / 7:21 am

    Ik doe graag mee…

    Facebook: An Na

    • Marieke
      9 maart 2018 / 7:42 am

      Leuk dat je mee doet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.