Zorgen

Deze blog wordt waarschijnlijk door meer mensen gelezen dan normaal, vanwege de titel, tenslotte zijn zorgen andermans problemen en over het algemeen vinden we dat allemaal erg interessant natuurlijk.
Helaas zal na de volgende zin de helft van de lezers mijn blog weer weg klikken, aangezien de titel misleidend is 😉

Vanmorgen word ik om iets na half zeven wakker van Luca, maar ik vind het te vroeg en heb ook nog steeds hoofdpijn, dus ik neem wat in en ga mijn bed weer in. Het lijkt te werken, Luca is stil…. Tot vijf voor zeven!!
Erik moet toch ook wakker worden om zich ziek te melden, dus ga ik er maar uit. Wellicht is acht uur slaap achter elkaar zonder onderbreking ook wel wat teveel van het goede.
Ik ga eerst Luca maar uit bed halen, die zich verstopt heeft onder zijn dekbed, lekker ding!
Giulia ligt ook weer eens achterstevoren in bed, dus dat gaat goed.
Allebei de kinderen zijn wel vrolijk, dus dat is wel heel fijn.
Erik zorgt even dat Luca wat te eten heeft. En ik maak voor Giulia een fles, die Erik aan haar geeft. Ik kleed daarna Luca aan. En ga de was uitzoeken, want dat is er gisteren helemaal bij ingeschoten. En dat rotvirus moet mijn huis uit, dus ik verschoon de bedden, poets de wc en stofzuig en dweil de kamers. Overal gooi ik even ramen en deuren open zodat er ook wat frisse lucht binnenkomt.
Als ik helemaal klaar ben, ga ik even douchen en aankleden en daarna gaan Luca en ik samen wat boodschapjes doen, zodat vader en dochter lekker kunnen slapen.

Rond kwart over twaalf zijn we weer terug. En liggen Erik en Giulia inderdaad te slapen. Luca en ik gaan gezellig samen even eten. En daarna gaat ook Luca lekker slapen.

Ik heb even tijd voor mezelf en geniet heerlijk van de rust in huis. Ik kijk het laatste stukje van de herdenking van MH17. En ook nog de samenvatting. Ik vind het allemaal erg emotioneel, hoe moeten al die nabestaanden zich dan wel niet voelen 🙁

Rond drie uur is Luca weer wakker. En kort daarna worden ook Erik en Giulia wakker.
Ik ga eens even de was verder doen, want dat kon niet aangezien Erik lag te slapen.

Luca zit inmiddels lekker met de duplo te spelen en Erik kijkt toe. Hij is nog steeds niet lekker en gaat morgen ook niet werken.
Aangezien ik dat wel ga doen, ga ik alvast eten maken voor morgen. Dan hoeft Erik daar verder niet naar om te kijken en eten we ook lekker op tijd voor Luca.

Na het eten gaan de mannen badderen en Giulia mag ook nog mee onder de douche. Ze vindt het echt veel lekkerder dan in bad gaan.

Luca mag na het badderen nog even spelen en Giulia krijgt haar laatste fles.
Erik leest nog een boekje voor aan Luca en daarna leg ik Luca lekker op bed.
Giulia is op mijn schoot in slaap gevallen. En gaat zo lekker verder slapen.

Al met al was het een heerlijk dagje zorgen voor mijn gezin en het huis. En ik vond het heerlijk! 🙂

Fijne avond!!

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.