Zon, zwemles en gezelligheid – Mariekes Weekly #23

Het was weer een week met een gouden randje. We genoten van de zon, Luca had zijn allereerste zwemles en er was ook nog veel gezelligheid. Tijd om voor een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Na een heerlijk weekend met onder andere Blogger by Nature, is het weer tijd voor de normale dagelijkse dingen, werk en school/opvang. Om nog even in de sfeer van het weekend te blijven, trek ik mijn shirt aan van Blogger by Nature.

Dinsdag

Komt mijn pakketje van Miek in Vorm binnen. De linnentas was al vanaf het allereerste moment, een tas die ik wilde hebben, maar vond hem nog vrij prijzig. Gelukkig was er supersale en kon ik de tas nu voor bijna de helft van de prijs kopen. Ik houd ervan.

Woensdag

Bereik ik met mijn auto de 140.000 kilometer, wat wel een fotootje waard is, want ik heb in de afgelopen vier jaar 50.000 kilometer gereden.

Donderdag

Mijn laatste werkdag deze week. En wat voor eentje. Ik ben van acht tot half zeven aan het werk.

Onder werktijd krijg ik deze leuke foto van Giulia door. En wat wordt ze dan ineens ontzettend groot.

Als ik om kwart over zeven thuis ben, heeft Erik al een heerlijke salade voor me gemaakt.

Vrijdag

Ga ik met Giulia weer wat boodschapjes doen. En we hebben samen de grootste lol en sinds tijden kan ik zelfs gewoon winkel in, winkel uit lopen. Ook gaan we nog even langs de opticien, om haar bril recht te laten zetten. Al had ze zelf meer oog voor de duplo.

Bij thuiskomst maak ik het weekmenu in orde voor deze week en slinger daarna mijn werklaptop nog even aan.

‘s Avonds heeft Luca zijn allereerste zwemles en ik mag met hem mee het water in. Hij vindt het helemaal geweldig en vindt het zelfs jammer dat het is afgelopen. Benieuwd of hij daar over een paar maanden nog zo over denkt.

Zaterdag

Vandaag ben ik een dagje samen met de kinderen. En hoewel we niet echt ergens heen kunnen, omdat ik telefoondienst heb, gaan we wel naar mijn lieve vriendin en haar gezin. Waar de kinderen heerlijk met water spelen en we genieten van de zon.

Als we ‘s middags thuis komen, eten de kinderen chipjes en doen ze meteen een spelletje met letters en woordjes.

Na het eten gaan de kinderen nog even lekker fietsen. En als we de fietsen hebben weggezet, kan ik niet anders dan mijn schatjes zo op de foto zetten met een mooie zonsondergang

Zondag

Starten Giulia en ik rustig op, terwijl de mannen nog heerlijk slapen.

‘s Middags gaan we naar de verjaardag van mijn lieve vriendinnetje in Noord-Holland. Het is er, zoals altijd, weer erg gezellig.

Heb je trouwens de leuke winactie op Facebook al gezien? Je kunt nog meedoen tot en met 13 juni en de voorwaarden zijn echt simpel.

Op naar een nieuwe, drukke werkweek. Wat was jullie fijnste moment van de afgelopen week? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.