Zo’n dag dus

Leuk hoor die ingebouwde wekker van Luca, alleen jammer dat die wekker het alleen maar doet op de vrije dagen. Dus vanmorgen was Luca al om half zes aan het piepen. Ik heb hem lekker laten liggen. Het is veel te vroeg. Erik is ondertussen al druk bezig, aangezien hij wel gewoon moet werken. Ik doezel wat, maar echt slapen doe ik niet meer. Luca is zo nu en dan stil. Maar om half zeven is hij er echt helemaal klaar mee.
Ik haal hem uit bed en leg hem bij mij in bed neer. Hij is nogal baldadig en na een aantal kopstoten op mijn voorhoofd krijg ik een kopstoot op mijn jukbeen, die zo hard is dat ik er tranen van in mijn ogen krijg. Daarna valt hij ook nog eens van het bed, zo’n dag dus.
Giulia slaapt door dit alles heen. Ik zet Bumba aan voor Luca, maar die heeft meer interesse in de vrawawe (graafmachine) die buiten rijdt.
Als Giulia wakker is ga ik maar eens wat flessen klaar maken voor allebei.
Na de flessen doe ik een was in de machine. En ik app met een vriendinnetje waar ik mee afgesproken heb. Haar dochter en zij zijn allebei niet fit. En we besluiten de speeldate af te zeggen.
Maar ja wat nu, ik wil echt heel graag gaan shoppen, maar ik doe Luca er echt geen plezier mee. Mijn lieve vriendinnetje stelt voor om de kinderen bij haar te brengen, zodat ik even naar Prenatal kan, maar dat vind ik dan wel weer gezelliger met haar. Dus ga ik maar een bakkie bij haar doen, ook gezellig.
Giulia speelt lekker in de box bij haar. En Luca speelt met haar kleine meid.
Als Luca een boterham heeft gegeten, drink ik nog een bakkie en daarna gaan we naar huis.
Luca valt in de auto in slaap. En als ik thuis ben ruik ik ineens dat hij gepoept heeft. Ik heb het niet eerder geroken en zijn billen zijn helemaal kapot. Ik maak ze schoon met een washand, want een billendoekje doet zeer. Mijn hart zegt echt krak!
Gelukkig kan ik hem daarna wel op bed leggen. En ook Giulia kan ik in bed leggen. Zo heb ik even heerlijk tijd voor mezelf. Ik ga weer een hoop op marktplaats gooien, waaronder mijn torselet van het trouwen en Eriks trouwpak ( die er waarschijnlijk weer afgaat, als hij hem nog past ;))

Luca wordt om twee uur huilend wakker en als ik bij hem ga kijken liggen zijn knuffels uit bed. Ik geef ze aan hem en ga weer weg aangezien hij zijn ogen niet eens open kan houden. Maar daar denkt hij heel anders over. Hij heeft ook rode wangen, maar voelt niet heel erg warm aan gelukkig.

We gaan lekker met duplo spelen en tussendoor kijkt Luca weer naar de vrawawe. Heerlijk dat hij daar zo mee bezig is.

Giulia moet ik rond kwart voor vier wakker maken voor haar fles. Als ik haar uit bed haal, klimt Luca snel in haar bed. Gek kindje!
Ook moet Giulia nog even haar nieuwe mutsje showen, die speciaal voor haar is gehaakt <3
En uiteraard moet Luca nog even gezellig naast zijn zusje zitten 😉
Giulia buikt lekker uit bij me. En daarna speelt ze in de box. Luca doet nog steeds lekker zijn ding.
Om tien voor zes is Erik thuis met eten. Hij moest nog even langs het kdv voor Luca’s oordruppels, want die was ik vergeten gisteren. En het is maar goed dat ze gehaald zijn, want hij begint ook weer aan zijn oor te friemelen 🙁

Na het eten gaat Luca lekker in bad. En daarna mag hij nog even gaan bankhangen. Ik ga snel douchen, want Erik gaat ook weg vanavond.
Giulia heeft het slecht naar haar zin. En als ik klaar ben neem ik haar over van Erik. Zodra hij weg is, leg ik haar op bed en blijft ze stil. Ik lees Luca nog voor uit Dikkie Dik en daarna gaan we tanden poetsen en naar bed.

Inmiddels liggen de kinderen heerlijk te slapen, heb ik even heel snel net het licht overal uitgedaan, zodat het leek dat er niemand is in verband met Halloween. En ik ben net op tijd. Een groep van twintig kinderen slaat ons huis mooi over. Scheelt weer twee wakkere kindjes 😉

Ik wens jullie een heel fijn weekend!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.