Ziek meisje

Luca sliep gisteravond al onrustig en is zelfs nog even wakker geweest. Om één uur hoor ik hem huilen en ik ga eruit, omdat ik bijna naast zijn ledikant sta te slapen neem ik hem mee naar ons bed. We vallen allebei vrijwel direct in slaap. Ik slaap wel wat onrustiger. Maar ja beter zo dan weer een halve nacht wakker.
Om zes uur is meneertje wakker, helaas! Aangezien de wekker vandaag pas om zeven uur af zou gaan, omdat Erik BHV cursus heeft. Maar ja het is niet anders. We stoeien nog wat op bed en om kwart voor zeven gaan we er maar uit.
Luca gaat Bumba kijken en drinkt wat melk en eet een eierkoek. En Giulia kleed ik alvast aan en daarna krijgt ze een fles.
Erik gaat om kwart voor acht de deur uit en Luca speelt in de woonkamer en Giulia ligt in de box te spelen.

Mijn vriendinnetje komt met haar dochter gezellig op visite en Luca en zij spelen weer lekker samen.
Na elven gaan ze weer weg en ruim ik het huis op. Giulia ligt wat te mopperen en ik wil haar op bed leggen, maar dan zie ik ineens dat haar hele fles er uit is gekomen en ze daar in ligt. Ik pak haar meteen op, vul haar badje, was haar en leg haar in bed. Daarna leg ik ook Luca op bed en heb ik even voor mezelf.
En ik geniet dan ook van de rust.
Rond twee uur hoor ik Giulia en ik haal haar uit bed. Nog voordat ik haar in de box heb gelegd spuugt ze me helemaal onder.
Aangezien ze toch nog wat moet drinken geef ik haar toch een flesje. Ook deze komt er uit.
En ik kleed haar alweer om, arm mupke.
We zouden vanavond naar Linkin Park gaan, maar op deze manier zie ik dat niet zitten. Eriks oudste dochter zou oppassen, maar die stuur ik een berichtje dat we thuis blijven, maar uiteraard is ze wel welkom. En omdat ze toch al onderweg is, komt ze dus ook gewoon.

Mijn vriendinnetje komt nog even oppassen, zodat ik even naar het station kan om Danique van de trein te halen. Daarna gaan we nog even naar de apotheek en de fles van Giulia omruilen op het kdv, aangezien Erik gisteren de verkeerde meenam 😉

Rond vier uur zijn we thuis en Giulia ligt lekker in haar bedje rond te kijken. Mijn vriendinnetje gaat weer naar haar eigen gezin toe. Als zij net weg is, komt Erik ook thuis.
Ik geef Giulia weer een fles, maar ook deze komt er vliegensvlug weer uit 🙁
En voor de vierde keer krijgt Giulia andere kleertjes aan en ook ik mag me weer omkleden. Daarna zet ik maar meteen een was aan.

Erik heeft ondertussen eten besteld. En loopt nog even met de kinderen naar de Spar.
Het eten wordt ook al bezorgd en dat is wel echt bizar snel. Gelukkig zijn ze al bijna terug.
We gaan lekker eten met zijn vieren en Giulia ligt in de box te spelen, maar begint al snel te mopperen. Ze heeft uiteraard honger dus dat is niet gek.
We gaan het gewoon weer proberen. En nu drinkt ze 70 cc en deze blijven binnen. Daarna heeft ze een overvolle luier.

Erik ontfermt zich over Luca en ook hij heeft echt een te ranzige luier. Hoop maar dat Luca niet ook ziek wordt.
Hij gaat wel lief slapen en dat is wel heel fijn.

Erik kroelt nog even met zijn beide dochters en dat is echt te lief om te zien.

 

We zitten gezellig met zijn drietjes op de bank terwijl Luca en Giulia heerlijk slapen.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.