Wipstoel

Tien voor zeven begint Luca te piepen, veel te vroeg. En ik laat hem nog lekker liggen. En dat werkt. We gaan er pas om kwart voor acht uit als Giulia begint te huilen.
Erik maakt Giulia’s fles en Luca krijgt optimel in zijn fles. En eet een eierkoek.
Ik ga meteen even poetsen en potloden en daarna ruim ik de vaatwasser leeg en weer in. En geef de stofzuiger een rondleiding.
Erik en de kinderen zijn inmiddels ook aangekleed.

We gaan boodschappen doen. Als we klaar zijn met boodschappen doen gaan we naar huis. Giulia moet eten en Luca speelt ineens weer met zijn toet toet garage.

Het is de bedoeling dat we gaan shoppen, maar helaas heeft Giulia het ineens heel erg slecht naar haar zin. We besluiten om thuis te blijven, zodat de kinderen allebei lekker kunnen slapen.
Maar Giulia mag eerst nog even, voor het eerst thuis, in de wipstoel. En ze vindt het erg leuk.

Als ik zie dat ze moe begint te worden, leg ik haar op bed. En na de lunch leggen we ook Luca in bed.
Ook Erik doet een tukkie op de bank, het is dus heerlijk rustig in huis.

IMG_7831.JPG
En ik zit op de bank niks te doen. Ben wel enigszins onrustig, omdat ik nog van alles wil doen.

Om half drie wordt Luca wakker. We eten wat chippies. En daarna komt er een mevrouw wat kleertjes van Luca ophalen. En dat ruimt wel weer lekker op. En vult ook de portemonnee weer een beetje 😉

Na Giulia’s fles gaan we toch nog even naar een winkelcentrum toe. We moeten nog een cadeautje hebben voor de dochter van onze vrienden, waar we morgen naartoe gaan. En ook willen we nog wat truien voor Luca hebben.

IMG_7834.JPG
Nu maar hopen dat hij ze past.

Als we weer thuis zijn, gaan we meteen eten koken. En Giulia ligt weer verwoede pogingen te doen om om te rollen, dit keer van haar buik op haar rug. Ook nu moet ze nog even oefenen, maar komt eerdaags vast goed.

Na het eten, ga ik Giulia meteen in bad doen. En ze vindt badderen wel vaker niet leuk, maar nu schreeuwt ze zo ongeveer van het begin tot het eind. Het lijkt wel of we een speenvarken aan het slachten zijn. Ook het afdrogen en aankleden is een ramp. En ze kan nog harder gillen en krijsen. Ik voel me daar ergens wel ongemakkelijk bij. Alsof we haar iets ergs aan doen.
Met een fles, die ze toch ook moest hebben, krijg ik haar gelukkig weer stil.

Luca is inmiddels ook weer lekker fris en fruitig. En gaat na het badderen lekker naar bed.
De laatste paar dagen is het weer raak en wil Giulia niet slapen. Ik doe haar in de doek, maar ook dat wil ze niet. En als ik haar gewoon op schoot leg is ze zo vertrokken. Ondanks dat het niet altijd even praktisch is, geniet ik hier heel erg van.

Inmiddels ligt ze in haar bedje en gaan wij genieten van deze rustige zaterdagavond!

Fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Irma
  25 oktober 2014 / 7:29 pm

  Vooral om Eriks foto moest Jeroen hier hartelijk lachen! Fijne avond mop. X

  • Marieke
   25 oktober 2014 / 7:35 pm

   Hihi dat snap ik! Erik leest mijn blog bijna nooit, dus die heeft hem nog niet gezien denk ik! Hij had het koud vandaar dat ie zo sliep :p Jullie ook een fijne avond mop! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.