Werken, visitekaartjes en Blogger by Nature – Mariekes Weekly #22

Met een geweldig gevoel kijk ik terug op afgelopen week, ook al was niet alles geweldig. Zo werkte ik heel veel deze week, kreeg ik visitekaartjes binnen, die het net niet waren en ging ik eindelijk naar Blogger by Nature, wat echt supertof was.

Maandag

De werkweek begint al om half acht. En het is hartstikke druk. Om half één maak ik tijd voor een snelle lunch met maiswafels, komkommer en tonijnsalade, om daarna weer verder te gaan.

Dinsdag

Trek ik een jurkje uit de kast, die ik kocht in 2014. En het zit weer bijna net zo goed als toen. Zo blij dat ik het nog niet weg heb gedaan.

Als ik ‘s avonds thuis kom, vind ik post van Albelli en mijn lieve vriendinnetje in de bus. Ik word van beide enorm blij <3

De kinderen zijn in een heerlijke bui en willen graag op de foto. De foto zorgt voor een smeltmomentje. Zo cute!

Woensdag

Kom ik mijn werk al tegen als ik naar mijn werk toe rijd. Ik houd ervan. Is overigens een niet goed uit te leggen gevoel, maar ik word gewoon blij als ik containers van mijn werk zie. Misschien verklaart de foto iets meer 😉

Als ik ‘s avonds thuis kom, ligt er wederom post in de bus. Vandaag van Winkeltje van Anne.

Ook lagen mijn, met bloed, zweet en tranen gemaakte, visitekaartjes in de bus. En wat voelde ik me rot toen ik het doosje openmaakten. Ze zagen er echt niet uit, witte randen, die ook nog eens scheef waren. Mijn goede humeur was daarna ver te zoeken.

Donderdag

Ben ik na een lange en drukke werkweek blij dat ik weekend heb en dat ik me met een bakkie op de bank kan laten vallen.

Vrijdag

Beginnen we de dag met een gezond ontbijtje.

Luca mag naar school toe, Giulia en ik doen wat boodschapjes. Ik ruim op en maak schoon in huis. Werk nog een uurtje en ‘s middags plof ik op de bank met Katja was hier en een bakkie thee.

Mijn nieuwe visitekaartjes komen binnen, supergoed geregeld van Drukwerkdeal, want ze stuurden gratis deze nieuwe kaartjes op. En ik ben er nu wel enorm blij mee. Ik leg ook meteen de spullen klaar voor morgen.

Zaterdag

Het is zover, vandaag is eindelijk Blogger by Nature. En ik heb er heel veel zin in. Ook al ben ik hartstikke zenuwachtig. Ik ga om tien over acht weg. En alles zit mee, dus ik ben er al veel te vroeg. Gelukkig ben ik niet de enige vroege vogel. En wat heb ik een topdag gehad. Uitgebreide blog over Blogger by Nature volgt uiteraard nog.

Zondag

Een heerlijke dag met een bezoek aan mijn ouders. Waar we heerlijk kletsen en de kinderen gezellig met elkaar spelen.

Ook gaan we nog een bakkie doen bij mijn vriendin en haar gezin. En de kinderen kunnen zelfs nog even heerlijk zwemmen. Iets wat ik absoluut niet had verwacht, na een aantal dagen minder weer.

Al met al een fijne week, met als afsluiter een topweekend! Wat hebben jullie afgelopen week zoal gedaan? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Pinterest, Facebook en Instagram.

Volg:

2 Reacties

 1. 5 juni 2018 / 11:34 am

  Wie wat bewaart heeft wat zei mijn oma altijd. Fijn dat het jurkje nog weer goed zit zeg!

  • Marieke
   Auteur
   5 juni 2018 / 9:00 pm

   En zo is het maar net 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.