Werkbezoekje

Vannacht best lekker geslapen, alleen jammer dat ik dan wakker word van herrie buiten. Maar ach het is al bijna zeven uur, dus mag niet klagen.
Luca hoor ik ook al lekker kletsen. Maar ik lig nog lekker, dus ik maak nog geen aanstalten om mijn bed uit te gaan.
Na een kwartier hoor ik Luca mopperen en ga ik er maar wel uit.
Ons ochtendritueel gaat dus beginnen.

Ik breng Luca vandaag wat later naar het kdv, want ik ga een bakkie doen op mijn werk. Even gezellig bijkletsen met de meiden. Ben ik wel even aan toe. Ben tenslotte ook al weer vijf weken thuis.
En het was gezellig. Ben weer helemaal bijgekletst. En weer van alles op de hoogte 🙂

Als ik thuis kom, ben ik moe. Ik merk nu wel dat ik echt hoogzwanger ben. En ik ga dan ook na de lunch lekker naar bed. Echt slapen doe ik niet, maar het doezelen ansich is al heel prettig. Rond half drie ga ik er weer uit. Maar ga wel weer op de bank zitten. Nog even genieten van mijn middagje alleen.
Ik bestel alvast een cadeautje voor Eriks oudste dochter. En check nog eens de mail, in de hoop dat er al een linkje is van de foto’s. Maar helaas nog steeds niet.

Rond vier uur ga ik nog even naar het winkelcentrum. En daarna haal ik Luca op. Hij heeft vanmorgen lekker buiten gespeeld met water. Wat resulteert in heel veel krullen in zijn haar <3 Als we thuiskomen ligt er een pakje voor mij in de brievenbus. Daarin zit een kaart en een heerlijke reep tony's chocolonely, gekregen van een facebookvriendinnetje. Helaas moet ik nog wel even wachten tot ik ben bevallen, maar ik kan dat. 20140626-195924-71964746.jpg

Na het eten gaat Luca in bad en ik onder de douche.
En inmiddels ligt Luca ook op bed. Het lijkt erop dat hij zijn ritme weer terug heeft, maar ik juich nog niet te hard, want morgen zijn we saampjes en dan kan het zo maar weer zijn dat meneertje niet wil slapen ‘s middags 😉

Wij zitten weer op de bank, Erik heeft nog een mail gestuurd voor de foto’s en hebben net antwoord gekregen met de link. En ze zijn zo leuk, zal zo snel mogelijk wat foto’s posten.

Fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. mafwief
  26 juni 2014 / 10:08 pm

  lief van A die chocolaa love her en u2 kan zo genieten van je blogjes en ook het feit van de 2e zwangerschap tis alsof ik er een weer beetje bij ben 😀

  • Marieke
   27 juni 2014 / 12:44 am

   Zeker lief van A! Was echt verbaasd hihi. Lief van je dat je dat zegt. Vind ik leuk om te horen.
   Geniet nog maar even van de 2de zwangerschap, nog een paar weekjes en dan is die kleine meid er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.