Weekendoverzicht #9 

Vrijdag 24-02

Ondanks dat Luca koorts heeft (donderdagmiddag ziek thuisgekomen), wil hij toch graag naar school. Maar nog voor we ook maar richting school gaan, ligt hij al op de bank onder een dekentje. Hij blijft vandaag dus lekker thuis. 

Ik lees voor uit “het luie lieveheersbeestje. 


We kijken met zijn drietjes naar Nat Geo Wild, want ze willen graag dieren kijken. 


We knippen en plakken bloemen. En Luca maakt ijsjes van ijsstokjes en stroken papier. 


Als Giulia op bed ligt, ga ik haken en Luca kijkt filmpjes op de iPad.


Giulia slaapt tot drie uur en daarna spelen Luca en Giulia brandweertje. De bank is de brandweerauto. En het bord van Jokie & Jet is een stuur 😉


‘s Avonds als de kinderen op bed liggen, doen we een bakkie. En wil ik aan een tussendoor haakprojectje beginnen. Maar daar komt weinig van terecht aangezien we The Blacklist gaan kijken. 


Zaterdag 25-02

Na een nacht vol onderbrekingen door een spugende Giulia, sta ik om zeven uur op met de kinderen. Om tien over negen rijd ik naar mijn vriendinnetje, want we gaan een dagje Huishoudbeurs doen. Gelukkig is het niet druk 😉


We lopen eerst een rondje door de food & drinks hal. Door de standhouders wordt zoveel herrie gemaakt, dat je al overprikkeld bent voor dat je überhaupt iets hebt gezien. Toch proeven we hier en daar wat. En onthouden de stands waar we wat willen kopen. Zoals bijvoorbeeld van


Daarna gaan we een pinautomaat zoeken en gaan we door de andere hallen. Helaas kan je door de drukte nauwelijks bij de stands kijken. Gelukkig is het bij het Winkeltje van Anne en Huusje rustiger en kunnen we op ons gemak even kijken. Ik koop wat kaartjes en een weekplanner. Handig voor mijn weekmenu. Daarnaast zit ook nog een standje waar ze handlettering spulletjes verkopen. Wat handig is voor het #echtepostiscool-project. 

We lopen nog over de negenmaandenbeurs. Daar is het iets rustiger. Kijken bij Billy & Lilly, maar kopen niks. Bij Dermocare koop ik twee tandenborstelsetjes van Paw Patrol voor Luca en Giulia. En nog een douchegel. Ik krijg er een mooie ruime rugzak van Paw Patrol bij, wat goed uitkomt, want Luca zijn Minionsrugzak is al kapot 🙁 

Na twee uur hebben we het eigenlijk wel gezien en lopen we terug naar de food & drinks hal. Hier kun je nu echt over de koppen lopen zo druk is het er. Bij de stand van Cool Bear koop ik vier flesjes siroopdrops. En bij The Fudge Factory koop ik lekker wat fudge voor Erik en mij. Er is genoeg keus 😉


Daarna gaan we richting het station. Om tien voor vier ben ik weer thuis. Het was een gezellig dagje met mijn vriendin, maar de Huishoudbeurs is voor mij niet voor herhaling vatbaar. 

We eten vandaag lekker wraps en Luca zit er goed van te eten. Giulia is weer helemaal opgeknapt. Maar eet nauwelijks, want wraps lijken op pannenkoeken en die lust ze niet. Gelukkig neemt ze toch een paar hapjes. 


Als de kinderen op bed liggen, freubel ik nog iets voor #echtepostiscool. En ik vind het best leuk geworden. 


We kijken Wie is de Mol? onder het genot van een bakkie en een stukje fudge. 


En daarna kijken we een aflevering van The Blacklist. 

Zondag 26-02

Om half zeven sta ik op met de kinderen. We kijken gezellig televisie met zijn drietjes. 


Erik is Giulia kwijt als hij ontbijt wil gaan maken. Aangezien haar deur dicht is, vermoedt hij dat ze op haar kamer zit. Maar daar is ze niet. Als Erik in Luca’s kamer kijkt vindt hij haar daar in Luca’s bed. Boekenwurm! 


Na het ontbijt gaan we in huis wat doen. Terwijl de kinderen onder de douche gaan. Eindelijk mag ik ook weer eens met Giulia’s haar freubelen. 


Als we klaar zijn, komt mijn zusje nog even snel wat afgeven en kusjes pikken bij de kindjes. Daarna gaan wij de stad in om koffie te halen. 


Als we koffie gehaald hebben, gaan we richting onze vrienden in Noord-Holland. 


Het is weer erg gezellig en de kinderen vermaken zich ook prima. 


Rond zessen gaan we richting de Mac, waar we deze gezellige middag af gaan sluiten met zijn allen. 

Het was een druk, maar gezellig en fijn weekend met lieve vrienden! <3 

Hoe was jullie weekend?

Liefs Marieke

Volg:

3 Reacties

    • Marieke
      1 maart 2017 / 11:40 am

      Pfff nou gezellig, haha, laat dat maar achterwege hoor :p Je krijgt niet eens de kans om ergens te kijken omdat mensen gewoon echt bang zijn dat ze wat missen. Nee mijn ding is het niet. Maar goed dat weet je alleen maar als je er heen gaat natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge