Weekendoverzicht #4

Vrijdag: 26-08

Iedere vrijdag hoop ik weer dat de kinderen uitslapen, maar om half zes zijn er twee kleine mensjes wakker. Logisch ook want het is veel te warm in huis. Ook vandaag wordt het een mooie dag. En we gaan dan ook lekker verkoeling zoeken bij de Paddenstoel, een openbaar peuterzwembad in één van de parken. Samen met mijn beste vriendin, haar moeder en haar dochter vermaken we ons daar prima. En het is er gelukkig niet druk, dus dat is wel erg fijn. Vlak voor we weggaan, schiet het in mijn rug en ik kan eigenlijk niet op of neer. Zo niet handig met twee kinderen. Als we thuis komen, gaan de kinderen meteen naar bed en doe ik wat oefeningen in de hoop dat de pijn in mijn rug wegtrekt. Maar helaas. Erik komt eerder naar huis, wat wel heel erg fijn is. ‘s Avonds doe ik nog iets aan mijn swap, want ik merk dat ik op een gewone stoel het beste kan zitten. Alleen het opstaan is een hel. 


Zaterdag 27-08:

Ook vandaag zijn de kinderen vroeg wakker, maar ik mag lekker blijven. Ik slaap niet echt meer, maar het doezelen is heerlijk. Mijn rug voelt al iets beter aan gelukkig. We starten verder rustig op, voor zover ik dat kan, want de was moet wel gedaan worden. Rond kwart voor tien zitten we in de auto. Ik wil even een korte legging kopen en doe uiteindelijk een aankoop, waarvan ik nooit verwacht had dat ik het zou kopen, een corrigerende onderbroek c.q. legging. We doen boodschappen en daarna gaan we naar huis. Ik loop nog even naar de Spar toe, want die gaat vandaag dicht en ik wil nog even gedag zeggen tegen twee medewerkers. Wel jammer hoor dat ze dicht gaan, want het dichtstbijzijnde Postnl-punt zit nu in een andere wijk. Hopelijk komt er snel iets anders. ‘s Middags doen we rustig aan. De kinderen slapen heerlijk en ik geniet van de rust. Rond een uur of vijf neem ik een uitgebreide douche en daarna ga ik me optutten, want we gaan uiteten met mijn ouders, broertje en schoonzusje voor de zestigste verjaardag van mijn moeder. Het is erg gezellig en het eten smaakt goed. Om kwart over elf lossen we de oppas af en genieten nog van een klein stukje Zandfestival, wat uitgezonden wordt op NPO 3. 


Zondag 28-08:

Tien voor zes zit ik op de bank met de kinderen. We kijken tv en ik geniet van de rust. Zodra Erik wakker is, ga ik lekker in huis rommelen en ik maak het ontbijt met hete broodjes. Wonder boven wonder zijn de gekookte eitjes ook een keer goed gelukt, want meestal zijn ze veel te hard als ik ze kook 😉 Na het ontbijt haalt Erik een stofzuiger door het huis, want hoewel het al een stuk beter gaat met mijn rug, zie ik dat nog even niet zitten. Daarna genieten we nog even van de kinderen die heerlijk spelen en doen we nog een bakkie. ‘s Middags rijden we naar onze vrienden in Noord-Holland. We hebben ze al te lang niet meer gezien en het is hartstikke gezellig. De kinderen spelen ook lekker met elkaar en hun jongste (6) deelt samen met Luca dezelfde interesse, namelijk Paw Patrol, dus dat is wel grappig. We eten gezellig met elkaar en doen nog een bakkie. Voordat we weg gaan plannen we, zoals gewoonlijk nog een nieuwe date. Onderweg kijken we  vliegtuigen en genieten we van het enthousiasme van de kinderen. Binnenkort dus maar eens echt gaan vliegtuig spotten met ze 😉 Thuis drinken de kinderen nog wat en gaan dan lekker slapen. En ook wij maken het niet al te laat, want de wekker gaat weer om half zes. 


Ondanks dat dit weekend wat drukker was dan de afgelopen weekenden, heb ik er wel heel erg van genoten. We tellen weer af naar volgend weekend. 

Liefs Marieke

Volg:

4 Reacties

 1. Patricia
  29 augustus 2016 / 11:00 am

  Dit klinkt heerlijk behalve je rug niet! Hopelijk gaat het daar nu Beyer mee. X

  • Marieke
   29 augustus 2016 / 12:02 pm

   Ja gelukkig wel Patricia! En het was ook weer een heerlijk weekend!

 2. 29 augustus 2016 / 9:19 am

  Gelukkig gaat het met je rug al wat beter! Daarna ook echt nooit een goed moment voor hè.. Je hebt wel heerlijke foto’s gemaakt hoor!

  • Marieke
   29 augustus 2016 / 12:01 pm

   Ja daar ben ik ook wel blij mee. En nee dat komt echt nooit uit, maar hoop het nu weer even gehad te hebben voor de komende tijd. En dank je wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge