Weekendoverzicht #4 

Vrijdag 20-01

Giulia en ik brengen Luca naar school en beginnen daarna aan een gezellig shopochtendje. We hebben samen de grootste lol en slagen goed. Daarover lees je later meer in een shoplog 😉 


Na het shoppen is het alweer tijd om Luca op te halen van school. We lunchen met zijn drietjes en daarna gaat Giulia een tukkie doen en Luca chillen op de bank. 


Aangezien ik een opdracht heb voor een woonketting, maak ik die ondertussen. 


Verder kijk ik uiteraard ook nog een aflevering van de Gilmore Girls. 

Als de zon ondergaat vraagt Luca of ik een foto wil maken van de ondergaande zon, want die is zo mooi oranje. 


Luca valt om kwart voor zes in slaap, aan tafel. Erik zet hem nog op de bank, maar hij kukelt zo om. En slaapt verder. Hij ligt dus al voor zessen op bed. 


Om half zeven word ik opgepikt voor een avondje uit met twee lieve meiden. We gaan naar de bioscoop toe.  


Daar krijg ik cadeautjes, wat ik kreeg, lees je hier

We keken naar “Onze Jongens”, wat ik een erg leuke film vind. Waarom mag duidelijk zijn toch? 😉 


Zaterdag 21-01 

Erik heeft vandaag zijn oudste zoon, dus wij gaan met zijn drietjes, op Tulpendag, tulpen plukken bij Intratuin. Helaas was het iets anders dan ik me had voorgesteld. Maar het is wel leuk. De kinderen vermaken zich prima. En uiteindelijk plukken we met zijn drieën vijftig tulpen. Dertig voor ons zelf en twintig voor mijn ouders. En dat voor maar vijf euro. Aanrader dus als je van tulpen houdt 😉 


Na een rondje Intratuin, sloten we af met de draaimolen, waar ze altijd even in willen. We gaan naar huis. Kindjes gaan nog lekker spelen. Terwijl ik alvast de lasagnesaus voorbereid.


 Om één uur worden ze opgepikt door Opa en Oma Vrachtwagen, want ze gaan gezellig lunchen met zijn viertjes. 

Foto is gemaakt door mijn vader

Als ze weer terug zijn, blijven mijn ouders nog gezellig een bakkie doen voor mijn verjaardag. En doen ze nog een spelletje met de kinderen. 


Naast mijn ouders komen er ook nog vrienden gezellig langs. Die ook lekker mee eten. De dochter van mijn vriendinnetje blijft slapen. Voor het eerst kijk ik televisie op mijn eigen verjaardagsfeestje, maar “Wie is de Mol?” moet uiteraard wel gekeken worden. 

Zondag 22-01 

Begint al om tien over vijf. De dochter van mijn vriendin heeft Luca wakker gehoest en beide komen uit bed. Uiteraard stuur ik ze terug, want het is echt nog midden in de nacht. Ze zijn alleen stil als ik er bij blijf, helaas voor mij dus. Na twintig minuten ga ik terug naar bed, maar ben inmiddels te wakker. Als ik weer bijna in slaap val hoor ik ze weer en ook Giulia is wakker. Jammer voor mij. Gelukkig blijven ze nog wel even op Luca’s kamer spelen, zodat we nog even kunnen blijven liggen. Eenmaal in de woonkamer, gaan ze met zijn drietjes languit op de bank liggen. Stelletje boefjes! Volgende keer toch maar uitslapen. 


Giulia speelt ook nog even voor kapster. 


We ontbijten gezellig met zijn vijven en er wordt goed gegeten. 


Als ons logeetje is opgehaald, gaan wij nog even snel een boodschap doen en daarna naar huis. Luca wil ook graag een tukkie doen en gaat lekker naar bed. En zo hebben Erik ineens even geen kinderen om ons heen. Erik doet een tukkie en ik kijk weer wat afleveringen van de welbekende Gilmore Girls. 


Verder hebben we een rustige middag en avond. En genieten we na, van een heerlijk weekend! 

Hoe was jullie weekend? 

Liefs Marieke 

Volg:

6 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 1:31 pm

  Oeh. Ik dacht serieus al gereageerd te hebben. We hadden het er laatst nog over. Het ziet er allemaal weer positief uit! Nog even en het is alweer weekend!!

  • Marieke
   25 januari 2017 / 6:54 pm

   Haha geeft toch niet! Kan gebeuren hoor 😉
   Ja he, was een heerlijk weekend!
   Nog een dagje knallen morgen en dan is het al weer zo ver 🙂

 2. Juflisanneblog.nl
  23 januari 2017 / 6:23 pm

  Oeh, die Tulpendag was net iets voor mij geweest. Ik mocht willen dat ik zulke rustige weekenden had. Totaal ander leven nog denk ik haha. Ik vierde dit weekend mijn verjaardag en volgend weekend weer.

  • Marieke
   23 januari 2017 / 8:16 pm

   Hahaha Lisanne, ik ben juist blij dat de weekenden momenteel niet zo druk zijn, want het is ook weleens heel anders 😉
   Klinkt goed twee keer je verjaardag vieren 🙂

 3. 23 januari 2017 / 4:13 pm

  Heerlijk! Ik ben benieuwd wat jullie geshopt hebben… Hier vooral weer veel klussen nadat alle virussen hopelijk weer uit ons huis verdwenen zijn!

  • Marieke
   23 januari 2017 / 8:13 pm

   Probeer de shoplog van de week online te zetten Gerdi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.