Weekendoverzicht #2

Vrijdag 12-08:

Aangezien we een druk weekend voor de boeg hebben, doen we rustig aan vandaag. Er wordt geknutseld, gekleid en gekleurd. En ook wandelen we nog even naar de brievenbus en de buurtsuper (die helaas eind van de maand dicht gaat), want ik schreef weer wat kaartjes. Ondanks dat we rustig aan doen, ben ik erg onrustig en ik besef me dat het komt door het drukke weekend. En voor ik het goed en wel door heb, zit ik op de bank te huilen, omdat ik het allemaal even niet meer trek. Druk op mijn werk, door  onderbezetting waardoor ik totaal niet lekker in mijn vel zit en moe van de gebroken nachten, waar geen eind aan lijkt te komen. Conclusie; ik moet voor mezelf en mijn gezin gaan kiezen. En ik zeg alle afspraken voor het weekend af. Ik voel meteen een last van mijn schouders afvallen. Overigens waren dit afspraken waar ik me normaal gesproken erg op verheug, maar nu gewoon tegen op zag. Dit weekend staat dus in het teken van “niks moet en niksen mag” 


Zaterdag 13-08:

We starten heerlijk rustig op, al is tien over half zes wel heel erg vroeg. Rond een uur of tien doen we een rondje stad, Erik wil graag koffiebonen kopen bij de koffiewinkel en ik wil even bij een klein lifestyle winkeltje kijken, waar ze mijn smaak Tony’s verkopen ­čÖé Daarna loop ik nog even de Wibra in en koop nog twee bollen wol. Heb hier nog nooit mee gehaakt, dus ik ben erg benieuwd. Wordt vast nog vervolgd. Ook lopen we nog een stukje langs de havens om boten te kijken. Na de stad gaan we naar huis, de kindjes en Erik gaan slapen en ik ga lekker ontspannen zitten haken aan mijn nieuwe projectje. En eigenlijk doen we de rest van de dag ook niet zoveel meer. Genieten allemaal heerlijk van de rust en het niks moeten. 


Zondag 14-08:

Vandaag mag ik uitslapen tot zeven uur, alhoewel het meer doezelen dan slapen is, maar toch is het erg lekker. Eenmaal uit bed ga ik op mijn gemak de tassen inpakken, want vandaag gaan we naar het strand. Vorige week is dat zo goed bevallen dat we het gewoon nog eens over doen. Dit keer rijden we naar Rockanje, onderweg hebben de kinderen hele verhalen over graafmachines, containers en koeien. Heerlijk omdat zo allemaal op de achterbank te horen. Ik merk dat dat soort kleine dingetjes er nu heel erg toe doen en me blij en gelukkig maken. We genieten van het heerlijke weer, de kindjes die zich goed vermaken op het strand en in het speelbos, wat vlak achter het strand ligt. En ook dit strand is een echte aanrader. Op de terugweg vallen de kinderen in slaap en als we thuis zijn, gaan ze op de bank liggen om tv te kijken. Nog voor het avondeten zijn ze allebei al gedoucht. Heerlijk want zo konden ze na het eten ook nog even lekker chillen en op tijd naar bed, want ze waren allebei versleten. Wij trouwens ook en liggen er dan ook al op tijd in. 

En toen was het weer maandag en spatte die heerlijke bubbel waar we in zaten weer uit elkaar, want Erik moet weer werken. Maar ik ga er gewoon een hele fijne dag van maken met de kindjes. En als ik zo is naar buiten kijk, gaat het met het weer ook weer helemaal goed komen. 

Fijne maandag! 

Liefs Marieke

Volg:

4 Reacties

 1. 18 augustus 2016 / 11:52 pm

  Klinkt als een fijn weekend. Som heb je dat gewoon even nodig… rust en uitwaaien op het strand ­čÖé

  • Marieke
   19 augustus 2016 / 4:51 am

   Dat was het ook echt! En precies jij snapt hem ­čśë Op naar weer een fijn weekend!

  • Marieke
   16 augustus 2016 / 10:38 am

   Dank je wel! Het was ook een heel fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge