Weekendoverzicht #13 

Wat een superweer hebben we weer gehad dit weekend. En wat hebben we weer heerlijk genoten. 

Vrijdag 24-03

Giulia en ik brengen Luca naar school en daarna rijden we even naar het winkelcentrum een dorp verderop. Bij Hema haal ik een vaas op, die ik had gereserveerd en we doen nog even een rondje winkels. Daarna gaan we naar huis en zet ik de bloemen, die ik eerder van Erik kreeg deze week, in de vaas. Ik pak thuis alvast cadeautjes, voor de verjaardag van mijn vriendin, in. ‘s Middags spelen Luca en Giulia samen op Luca’s kamer. En ‘s avonds ga ik lekker op stap met mijn vriendin. We gaan samen naar “Het Verlangen”. Wat ons betreft niet echt een aanrader, helaas. De humor die wij van Chantal hadden verwacht, bleef achterwege. Na de film doen we samen nog een drankje. 

Zaterdag 25-03 

Giulia hangt al meteen het clowntje uit als we uit bed gaan. Erik gaat met Luca naar de kapper. En Giulia en ik gaan even shoppen. Shoplog volgt van de week. Luca is zo klaar bij de kapper. En hij is weer lekker zomerproof met zijn korte koppie. We doen met zijn viertjes boodschappen. En daarna gaan we naar huis. Dankzij mijn collegaatje weet ik dat ze bij Albert Heijn heerlijke pestomayonaise verkopen, dus neem ik dat mee. We eten lekker broodjes carpaccio. Aangezien de kinderen al heel erg vroeg wakker waren en niet echt gezellig zijn, leggen we ze allebei op bed. Luca slaapt een uurtje, komt daarna zijn bed uit en slaapt bij mij op schoot nog even verder slapen. Echte genietmomentjes, want dit gebeurt niet meer zo vaak. Ik maak voor mijn vriendin nog een kaartenhanger. ‘s Middags gaan we naar de verjaardag van mijn vriendin. Het is erg gezellig en de kinderen vermaken zich prima. 

Zondag 26-03 

Mede doordat de klok een uurtje vooruit is gegaan, slapen de kinderen uit tot half zeven en half acht (op de foto is de klok nog nog niet verzet) Ik ga eruit met de kinderen. We doen ‘s ochtends lekker rustig aan. Tegen twaalven ga ik nog even wat kleertjes retour brengen en een vergeten boodschap halen. Als ik terug kom gaan Luca en ik het paashoekje in orde maken. Zodra Giulia wakker is, gaan we richting het bos met mijn vriendin en haar gezin. En we maken een heerlijke lange wandeling, waarbij ik Giulia zelfs nog even mag dragen en we doen een drankje op een terras. En om dit gezellige weekend af te sluiten, eten we met zijn allen bij ons thuis. De kinderen moeten uiteraard ook nog even gek doen, voor ze afscheid van elkaar moeten nemen. 

Hoe was jullie weekend? 

Liefs Marieke

Volg:

6 Reacties

 1. 28 maart 2017 / 2:05 pm

  Dat lijkt me een heel aangename lenteweek!
  Hopelijk deze week ook zo 🙂 (vooral het weer)

  • Marieke
   29 maart 2017 / 6:21 pm

   Dat was het ook. Helaas valt het tot nu toe wat tegen 😉

 2. 27 maart 2017 / 12:14 pm

  Wat een geweldige vaas inclusief bloemen, gezellige paas versiering en gezelligheid op jouw blog. En wat een heerlijk weer hadden en hebben we nog. Ik lig nu op mijn buik in de zon half schaduw op mijn gemakje op jouw blog te reageren. Love it!
  Cynthia onlangs geplaatst…Simpeler leven = Gelukkiger zijnMy Profile

  • Marieke
   27 maart 2017 / 12:29 pm

   Ja gaaf he, echt heel blij mee. Wilde hem al zolang maar ineens was ie uitverkocht en konden ze hem in deze winkel nog voor me reserveren 🙂
   Dank je wel, niet alleen op mijn blog ook in huis 😉
   Oh heerlijk!! Ik zat net al heerlijk in mijn hoekje van de bank, maar het werd me iets te warm.

  • Marieke
   27 maart 2017 / 11:41 am

   Dat was het zeker.
   Ja die pestomayonaise is erg lekker. Ook als dipsausje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge