We zijn er klaar voor

Luca is er al vroeg bij vanmorgen. Erik gaat een aantal keren bij hem kijken, om te proberen of hij nog wil slapen, maar om vijf over zes is het echt over en uit.
Ik ga eruit en haal Luca en Giulia uit bed. Ik maak voor allebei een fles. Luca zit gezellig naast me op de bank en als hij zijn fles op heeft, mag hij op de ipad met koe doet boe spelen.
Om half acht gaan we aankleden.
En daarna naar het kdv.
Zoals iedere dag gaat Luca ook nu weer gezellig spelen. Als ik weg wil gaan, komt hij nog op me af rennen om een kus te geven.

Daarna ga ik naar huis en leg ik Giulia op bed en ga ik zelf ontbijten.
Na het ontbijt doe ik de challenge van vandaag.
Als ik wil gaan strijken, wordt Giulia wakker en is het alweer tijd voor haar fles. Als ik met haar heb gekroeld, zie ik dat ze moe is en leg haar op bed.
Nu ga ik echt strijken. Om half twaalf is de hele strijk weg, gelukkig.

Na de lunch gaan Giulia en ik naar het winkelcentrum op Papendrecht. Als we daar klaar zijn ga ik naar het werk van mijn schoonzusje. Helaas is ze er niet. Als ik haar bel, is ze net thuis. En ik ga haar even ophalen om naar het huis van mijn ouders te gaan.
Als we daar zijn geweest breng ik haar weer thuis. En ga daarna ook naar huis toe.

Giulia slaapt en ik ga alvast even douchen en zo. Het kan maar vast gedaan zijn. Als ik klaar ben ligt Giulia al te brabbelen in bed.
Ik ga een fles voor haar maken en als ze die op heeft gaan we naar de apotheek en daarna Luca ophalen.

Als we thuis zijn gaan Luca en ik met duplo spelen. En Giulia ligt in de box.
Erik gaat meteen patat halen, zo luiden we het begin van onze vakantie in.

Na het eten speelt Luca nog even samen met Erik. En dan is het tijd om te badderen. Na het badderen gaan we samen nog even koe doet boe spelen totdat het bedtijd is.
Giulia heb ik al in bed gelegd.
En ja hoor ook vandaag zitten we weer samen op de bank, wel pas nadat we de koffers en tassen helemaal hebben nagelopen en klaar hebben gezet.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.