Vroeg, vroeger, vroegst

Dacht ik dat het gistermorgen vroeg was, het kan dus nog vroeger. Vanmorgen was het kwart voor vijf. Leuk die buisjes, ik mag hopen dat ze gaan doen wat ze moeten doen, want dit schiet niet op. Inmiddels begrepen dat ik het twee weken moeten geven, aangezien het nog pijnlijk kan zijn met liggen.
Na diverse keren op Luca’s kamer te zijn geweest, gaat Erik, die inmiddels ook wakker is, hem maar uit bed halen. In eerste instantie gaat hij in de woonkamer zitten met hem, maar dat blijkt al heel snel geen optie te zijn. Erik komt terug naar bed en Luca komt meteen naar me toe gekropen. Het lukt ons uiteindelijk om Luca tot acht uur bij ons in bed te houden. Al levert me dat wel weer wat blauwe plekken op. Aangezien hij zich altijd op me laten vallen in bed. Het lukt nog wel om tussendoor nog wat te doezelen, vooral als hij papa aan het pesten is 😉

Om acht uur gaan we eruit en ook Giulia is wakker. Ons draaikontje ligt weer achterstevoren. Ze heeft gepoept, maar zelfs dan geeft ze nog geen kik. Dat is dan wel weer heel fijn.

De kinderen krijgen hun ontbijt. En Erik maakt een ontbijtje voor ons.

Na het ontbijt gaat Erik even de binnenkant van de auto’s poetsen.
En ik rommel wat in huis. Giulia ligt alweer lekker te slapen en Luca zit lief te spelen. Leuk om te zien dat hem dat steeds beter af gaat.

Hij kletst er tegenwoordig bij, wat het nog leuker maakt <3

Als Erik terugkomt gaat hij zich wassen en aankleden. Om daarna naar Antwerpen te gaan, om zijn beste vriend op te zoeken in het ziekenhuis. Ik zou ook mee gaan, maar ik blijf bij de kinderen. Het wordt anders ook veel te druk aan zijn bed.

Ondanks het mooie weer, houden we pyjamadag, uiteindelijk ben ik de enige die nog een pyjama aan heeft, maar dat mag de pret niet drukken 😉

Om half één leg ik Luca op bed en niet lang daarna gaat ook Giulia lekker slapen. Ik heb tot tien voor half vier tijd voor mezelf. En ik geniet van de rust in huis, voor zover dat kan met de wasmachine aan.

Als Luca wakker wordt, krijgt hij wat te drinken en wat lekkers en Giulia krijgt een fles.

Luca is hartstikke lief en vraagt of hij Bumba mag kijken. Voor een dag als vandaag vind ik dat geen probleem. Hij is duidelijk toe aan rust.

Tegen vijven is Erik thuis en is er vol van, van hoe hij zijn beste vriend heeft aangetroffen in het ziekenhuis. Het is ook allemaal best heftig. En stiekem ben ik blij dat ik niet mee ben gegaan. Dat soort beelden blijven te lang op mijn netvlies staan.

We gaan samen koken zodat Erik nog even van zich af kan praten.
Na het eten wordt er nog even gespeeld. En tegen half acht is het bedtijd. Giulia lag al op bed, maar wordt wakker van Luca. Dus die ligt heerlijk bij ons op schoot.

Inmiddels slaapt ze en kijken wij de beste zangers van Nederland.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.