Voorlopig laatste dagje voor mezelf

Vanmorgen gaat de wekker weer om half zes. Om kwart voor zes schrik ik wakker, drie keer raden wie er nog naast me ligt, precies mijn wederhelft.
Ik geef hem een por en zeg dat hij uit bed moet.
Zelf ga ik er om zes uur uit. En begint het ochtendritueel. Als ik klaar ben, ga ik Luca uit bed halen en wassen en aankleden. Daarna is het tijd voor Giulia.

Als we aangekleed zijn maak ik de flessen en het loopt allemaal een stuk soepeler dan van de week. Om kwart voor zeven heeft Giulia haar fles leeg en laat ik haar nog uitbuiken. Daarna ga ik haar alvast in de maxi cosi leggen. Luca mag nog even naar Bumba kijken. Zodra dat is afgelopen hijs ik hem in zijn jas en trek zijn schoenen aan. Daarna gaan we naar het kdv.
Daar maak ik een hele gave foto van de zonsopgang.

IMG_7398.JPG
Ik ben er om tien voor half acht dus dat is best netjes. Ik mag ze in hetzelfde lokaal brengen. Luca gaat naar zijn eigen lokaal zodra de juf er is.
Om kwart voor acht ga ik weg. En dat is niet, omdat ik geen afscheid kan nemen van de kinderen, maar omdat ik zo lekker kan kletsen met de juf (tevens mijn draagdoekleverancier momenteel ;))

Als ik thuis ben ga ik even lekker ontbijten. Rond tien voor negen ga ik mijn lieve vriendinnetje oppikken om gezellig samen de stad in te gaan.
Ik wil naar V&D toe, want daar hebben ze Lego in de aanbieding en ik wil dat cadeau geven aan de kinderen van onze vrienden in ruil voor de duplo die Luca krijgt. Maar helaas ook daar verkopen ze, net als online, hun eigen aanbiedingen niet. Wat ik echt heel vreemd vind, zet het dan niet in de folder. Ik hoop maar dat het vanavond of morgen wel nog online komt. Dat zou fijn zijn.
Na V&D gaan we ook nog naar Prenatal en uiteraard worden er kleertjes gekocht. Ik koop twee treggings, een joggingbroekje en een shirtje. Nu heeft ze voorlopig echt niks meer nodig.

Van het kdv krijg ik een foto van mijn moppies. En ik smelt echt als ik deze foto zie <3

Als we terug komen van het shoppen, gaan we een bakkie doen bij de ouders van mijn vriendinnetje. Daarna zet ik haar weer af bij haar werk en ga ik boodschappen doen. Na de boodschappen ga ik Giulia ophalen. Ze heeft het weer goed gedaan, alleen wel minder geslapen, wat ze thuis volop inhaalt.

Ik doe vrij weinig. Lunch lekker en geniet van de stilte in huis.

Om vier uur wil ik met Giulia in de doek, dit keer een Hoppediz Chicago, even naar de Spar wandelen, maar ze heeft het slecht naar haar zin en ik krijg de doek ook niet goed geknoopt, terwijl ik dit wel een fijnere doek vind om te knopen dan de Oscha die ik had geleend.

Nog even door blijven oefenen dus, in de hoop dat ze het wel echt leuk gaat vinden, anders houdt het op. En ik vind het wel heel leuk.

Rond half zes komen mijn mannen thuis en ik ga koken, Erik maakt het eten verder klaar, aangezien Giulia een fles moet hebben. En ik geen held ben in vis bakken.
Luca eet niet, maar hij vreet van de broccoli, pasta en vis.

Na het eten wordt er nog even gespeeld en daarna begint het avondritueel. De kindjes liggen te slapen. En wij zitten op de bank. Voorlopig ook de laatste donderdag dat we samen op de bank zitten. Vanaf volgende week heeft hij op donderdagavond cursus Italiaans. Spannend! Maar goed daarover volgende week meer.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.