Verslapen

Vanmorgen word ik wakker van Erik, het eerste wat hij zegt is shit! Ook goedemorgen schat! 😉 Maar wat blijkt hij heeft zich verslapen en het is al tien voor half zeven. Als ik voorstel om zijn brood te smeren is hij daar erg blij mee. En zo staat hij al om drie over half zeven buiten.
Ik ga heel snel terug naar bed. Ik wil doezelen, maar dat gaat niet echt lukken. Dus ik lees wat op mijn telefoon. En blijf lekker liggen tot de kinderen wat van zich laten horen. Om tien voor half acht hoor ik Luca voor het eerst, maar dat is maar heel even.
Mooi, dan blijf ik toch gewoon liggen. Maar om acht uur hoor ik een paar keer mama. Ik ga eruit en ga meteen naar Luca toe. Hij is erg vrolijk en samen gaan we naar Giulia’s kamer. Giulia slaapt gewoon nog. Heerlijk hoor!

Giulia kleed ik meteen aan en ze krijgt de kleertjes aan die we van opa en oma kregen zondag.
Daarna maak ik de flessen en kunnen de dame en heer eten 🙂
Luca wil Bumba kijken, maar ik kan die dvd niet meer zien, dus ik zet Zappelin aan. Hij kijkt lekker tv, terwijl ik Giulia de fles geef.
Als ze allebei klaar zijn ga ik zelf even eten.
Daarna leg ik Giulia weer in bed en gaan Luca en ik stofzuigen.

Als we daarmee klaar zijn, gaan we met duplo spelen. Luca zit weer heerlijk te spelen. En na een tijdje bij Luca gezeten te hebben. Ga ik de kast in de woonkamer opruimen.
Rond half twaalf ben ik daar klaar mee. En we gaan samen Giulia halen, want het is weer tijd voor haar fles. Ze ligt al heerlijk om zich heen te kijken.
Zodra Giulia de fles krijgt wordt Luca jaloers en gaat heel vervelend doen. Ik vind dit zo niet leuk meer. Het is vooral voor hem zelf niet leuk. Maar na een korte time out, is hij weer hartstikke lief. Hij eet zijn boterhammen zelfs zo goed als helemaal op. Daarna gaat hij lief slapen. En ga ik op mijn gemak eten. Blijkbaar heb ik teveel tonijn gegeten de afgelopen tijd, want het smaakt me voor geen meter. Maar ik eet het toch maar op.
Giulia lag al die tijd nog lekker in de box te spelen, maar is inmiddels moe geworden dus leg ik haar lekker op bed.

Ik ga me weer even nuttig maken op de draagdoekenmarkt en plots zie ik daar ineens de doek die ik heel graag wil hebben. Ik stuur meteen een berichtje. En krijg meteen een antwoord terug. Ze twijfelt nog of ze hem wil verkopen, want ze wil hem eigenlijk ruilen voor een andere doek.
Maar als ze hem verkoopt, ben ik de eerste die het hoort.

Luca slaapt tot tien voor half vier en daarna gaan we samen lekker gezond snoepen (idee van het snoepbordje komt van iemand van twitter, waarvoor dank)
Daarna gaan we even lekker gek doen en maken we samen foto’s. Dit is toch wel de leukste.
En dan is het alweer flesjestijd voor Giulia. Luca vraagt of hij Bumba mag kijken. En dat mag, wel handig dat hij zelf de tv en de dvdspeler kan bedienen.
Luca speelt ook nog op zijn manier met Giulia en dat is wel echt te cute.

Ik heb van Erik inmiddels begrepen dat hij onderweg is. Ik ga de keuken maar alvast in om de broccoli alvast te snijden.
Als Erik thuiskomt zet ik meteen het eten op. Op het moment dat Erik de vis wil gaan bakken, kom ik erachter dat de bak en braad op is. Gelukkig gebeurt dat echt nooit hier, dus dan maar in olijfolie bakken, wat een ontzettend gespetter oplevert.
We moeten ons zelf toch maar aanleren, dat wanneer er iets op is, we dat meteen noteren in de appie app.

Luca zit weer heerlijk te eten, maar hoe kan dat ook anders met zijn favo-maaltijd 😉

Na het eten wordt er nog even gespeeld door Luca en ik duik de keuken in om op te ruimen en de keukenkastjes rondom het gasfornuis af te doen.
Daarna is het badtijd voor Giulia. Ze kan er niet echt van genieten en dat vind ik jammer. Maar ze blijkt ook honger te hebben, terwijl er nog geen drie uur tussen zit. Als dit zo blijft dan toch maar de fles ophogen.

Erik doet Luca onder de douche, terwijl ik Giulia de fles geef. Daarna leggen we Luca op bed met zijn drietjes. Hij heeft nu bedacht dat hij weer in zijn slaapzak wil slapen en daarover heen zijn dekbed, lekker warm ook.

Giulia valt in slaap op mijn schoot en na een halfuurtje kan ik haar wegleggen.

Inmiddels heb ik ook bericht gekregen van de mevrouw van die doek en ik heb vandaag mijn allereerste doekje gekocht. Ik ben helemaal blij en stuiter zowat de bank af. Foto’s volgen zodra ik hem binnen heb.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.