Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 9 Uiteten


Na een niet al te beste nacht, Luca had last van zijn billen, word ik wakker van een boze Luca die in zijn eigen bed wil slapen (hij wilde niet in zijn eigen bed slapen toen hij wakker werd, dus is hij bij mij blijven liggen en Erik is in zijn bed gaan slapen) en Erik mocht absoluut niet in Luca’s bed slapen. Lekker wakker worden joh, om half zeven ’s ochtends. Ik ben meteen wakker en besluit om een was in de machine te gaan doen, iets met zondag wasdag 😉 

Helaas hebben we slechter weer dan gisteren en dat is wel jammer. Gelukkig kan een deel van de was in de droger. En de rest hang ik op, voor zolang het duurt. 

Na het ontbijt begint het te regenen en ik kruip lekker met mijn boek op bed. Al gauw komen Luca en Giulia bij me lezen. Totdat ze afgeleid worden en weer in de voortent gaan spelen. Heerlijk om zo even mijn boek uit te kunnen lezen. 

Rond de middag is het weer droog en haalt Erik even snel wat brood bij de campingwinkel. We eten wat en daarna gaan de kinderen slapen. En ook Erik is brak, dus die gaat ook een tukkie doen. Ik blijf alleen achter op de veranda, heel naar ook :p Ik begin aan mijn tweede boek en kom toch aardig ver. 

Als Giulia uiteindelijk om half vijf wakker wordt, gaan we nog even richting de speeltuin (lees: bar) Daar krijg ik ineens het spontane idee om uiteten te gaan in Lazise. We drinken ons drankje op en gaan daarna terug naar de tent om te douchen. Rond zeven uur zitten we in de auto op weg naar Lazise. Het blijkt nog een leuker plaatsje te zijn dan we dachten. Op een groot plein gaan we bij een restaurant zitten. Erik besteld zeebaars, Luca wil graag Spaghetti al Ragu en Giulia krijgt Tortellini pane e prosciutto. Ik neem zelf een entrecôte. Het eten smaakt goed en de hoeveelheid is meer dan voldoende. Na het eten lopen we nog een rondje en eten een superlekker ijsje. En dan is het voor de kindjes echt bedtijd en gaan we terug naar de camping. 

Op de camping leggen we eerst een stuiterende Giulia op bed en als ze eenmaal slaapt gaat Luca erachteraan. We doen nog even een bakkie bij onze tent en daarna doen we nog een bakkie bij onze vrienden en gaan daarna naar bed toe. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.