Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 8: Terugreis

Het lijkt erop dat Giulia niet meer weet hoe ze door moet slapen. Het is kwart over vier als ik haar hoor. Ik pak haar uit bed en maak Erik wakker voor de fles.
Zodra de fles leeg is, gaan we weer slapen, althans we doen een poging tot, want onze jongste telg heeft er geen zin in. Pas als ik haar vast pak valt ze in slaap.
Om zeven uur gaat de wekker maar ik kan echt mijn bed niet uit komen. Ik zeg tegen Erik dat we nog een halfuur blijven liggen, iets wat ik echt nooit doe, maar soms is het best lekker 🙂
Om half acht ga ik er wel echt uit anders komen we nog te laat en dat kan echt niet. Gelukkig hebben we nog even aangezien om kwart over twaalf de gate sluit en we om kwart voor één.
Althans dat denk ik, totdat mijn vader om negen uur boven komt om de spullen in te laden en het me nog eens na laat kijken. Nu blijkt dus dat ik me vergist heb en we vliegen al om kwart over twaalf. Gelukkig zijn we al helemaal klaar. Ik geef Giulia nog even de fles en Erik loopt nog even met Luca naar de campingdokter. De plekken zijn dankzij de zalf een eind weg. Toch moeten we Luca blijven insmeren totdat alle plekken zijn verdwenen. Als het langer duurt dan tien dagen moeten we naar onze eigen huisarts toe voor controle.

We ontbijten nog bij mijn ouders en dan is het om tien uur echt tijd om te gaan. Mijn vader brengt ons naar het vliegveld.
Als we daar aankomen, staat er al een flinke rij voor de incheckbalie.
Ineens zie ik een balie van Ryanair en ik ga met de kinderen daar even naartoe, kijken of ik de stoelen kan omzetten. En gelukkig kan dit. We zitten nu naast elkaar, maar wel met het gangpad ertussen. Precies wat we willen.
In het vliegtuig blijkt dat we met zijn vieren zes stoelen tot onze beschikking hebben, heel rot ook! 😉
Luca heeft het niet zo naar zijn zin. Maar al snel valt hij in slaap bij Erik op schoot en Giulia zit lekker bij mij en drinkt rustig haar fles, terwijl we opstijgen.
Luca slaapt ruim vijf kwartier, wat wel echt heel fijn is.
Als hij wakker wordt wil hij graag bij mij zitten. Uiteraard is dit geen probleem en hij vindt het maar wat mooi dat hij zijn eigen stoel heeft.
Maar we zijn allemaal wel heel blij als we weer geland zijn.

Het duurt even voordat we alle bagage hebben. In tegenstelling tot Reus krijgen we hier de kinderwagen en buggy pas op het laatst. Superonhandig natuurlijk. Daar mogen ze best wat aan veranderen op Eindhoven Airport.

Tegen drieën rijden we weg van Eindhoven Airport, helaas hebben we het niet getroffen met het verkeer onderweg. Er staan aardig wat files vanwege ongelukken, omleidingen en de vrijdagmiddagdrukte.
Tegen vijven zijn we eindelijk thuis. Erik haalt eten en ik verschoon de kinderen.
Na het eten, hebben we lekker een rustig momentje met zijn vieren.
We leggen de kinderen op bed, maar blijkbaar zijn ze nog niet echt goed gewend aan het feit dat we weer thuis zijn. Dus ze liggen allebei huilend in bed. Toch nog maar even lekker met ze kroelen dan. Luca is daarna lief gaan slapen en Giulia ligt weer bij ons op de bank, alsof we nooit op vakantie zijn geweest 😉

IMG_7221.JPG

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.