Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 8 Campingdagje


Kwart over zes, ik hoor twee stemmetjes. De oudste tegen de jongste, kom maar hier Giulia, dan gaan we bij papa en mama kijken. En een minuut later liggen Luca en Giulia bij ons in bed. We kroelen nog even en daarna ga ik eruit, want ik wil even op mijn gemak douchen zonder de kinderen, gewoon omdat dat ook weleens fijn is 😉 

Na het eten gaan we boodschappen doen bij de Famila. Als we terug zijn gaan we zwemmen, maar helaas is het water allesbehalve lekker en is de zon inmiddels ook helemaal verdwenen. We besluiten om dan nog maar even richting de speeltuin te gaan, die meteen aan het zwembad grenst. Terwijl de kinderen spelen doen wij een bakkie bij de bar. 

Tegen enen gaan we richting de tent en leggen daarna twee uitgeputte kinderen op bed. Luca slaapt iets meer dan een uur en Giulia zelfs twee en halfuur, wat superfijn is, want nu kan ik eindelijk eens goed doorlezen. 

Als ik om half vijf Giulia uit bed haal, gaan we toch nog even richting zwembad. Het weer is al de hele middag superlekker en ook het zwembad is beter te doen dan vanmorgen. Luca heeft bedacht dat ie wel vanaf de kant kan “duiken” en is zo trots als een pauw. Giulia is met Erik in het water en staat zelfs tot aan haar nek zelf in het water. Weer een overwinning op haar watervrees 🙂 

Na het zwemmen ga ik snel de afwas doen die er nog stond en Erik gaat koken. Luca wil na het eten eigenlijk meteen naar bed. Maar bedacht tijdens het toetje eten dat hij nog even moest schudden, terwijl zijn potje al open was. Dus die kon ik nog even onder de douche zetten voor het slapen gaan. 

Als de kinderen slapen duiken wij onze boeken weer in. En drinken we later op de avond nog een borrel met onze vrienden. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.