Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 7: Laatste vakantiedag

Giulia wordt wakker rond half vijf. Ik geef haar een fles en leg haar bij ons in bed, zodat ik nog even kan slapen. Maar helaas denkt Giulia daar heel anders over. En als ik bijna in slaap val rond zes uur hoor ik Luca. Blijkbaar is hij nog moe, want we vallen allebei in slaap. Om tien voor half acht hoor ik hem weer en ik maak Erik wakker. Ik wil nog heel even blijven liggen.
Om acht uur kom ik er ook maar uit, Giulia is nu ook weer wakker.
Terwijl Erik de flessen maakt voor ze, pak ik alvast de koffers in. Het kan maar gedaan zijn en scheelt weer een hoop stress voor vanavond.

Zodra we klaar zijn, gaan we richting mijn ouders voor het ontbijt.
We kletsen gezellig en blijven daarna lekker koffie drinken.
Tegen twaalven gaan Erik, de kinderen en ik richting Oasis Park. Ik wil kijken of ik de stoelen nog om kan boeken en daar hebben ze gratis wifi.
Omdat we er nu toch zijn bestellen we meteen twee bikini’s en wat te drinken.
Helaas lukt het niet om de stoelen om te boeken, nu maar hopen dat het op het vliegveld wel kan.

Na het eten gaan we terug naar onze caravan. Luca was al in slaap gevallen in de buggy dus we kunnen hem zo overleggen.
Giulia wordt wakker, maar ligt heerlijk bij mij op schoot en zo kunnen Erik en ik nog lekker een stuk lezen.

Luca wordt na anderhalf uur wakker en zit helemaal onder de grote rode vlekken. Het heeft wat weg van grote blaren en ik vind het helemaal niks. We pakken onze spullen en lopen meteen richting mijn ouders, die net wat wilden gaan drinken. Mijn moeder en haar vriendin denken allebei dat het zonneallergie is. Maar voor de zekerheid gaan we toch naar de campingdokter toe. Hij zegt dat het een infectie is en geeft ons een zalf mee die we drie keer per dag moeten smeren en voordat we morgen naar huis gaan moeten we nog even langs komen.
Na de dokter lopen we nog even naar mijn ouders toe die op het terras zitten en vertellen de uitkomst.
We krijgen de sleutel van hun caravan mee, dat scheelt weer een trip naar boven.
Erik smeert Luca in met de zalf en we mogen nu een uur niet zwemmen. Luca vermaakt zich met zijn emmertje en schepje. Terwijl ik Giulia een fles geef.
Inmiddels zijn mijn ouders ook terug en drinken we met zijn allen wat. We laten het zwemmen maar voor wat het is. We gaan over een paar weken wel zwemmen als Giulia ook mee kan het water in. Zwembroekje heeft ze in ieder geval al 😉

Van mijn moeder krijgt Giulia ook nog twee paar crocsjes. Jammer genoeg hadden ze Luca’s maat niet meer. Want ze zijn wel echt heel erg handig voor op de camping. De crocsjes die we voor Luca gekocht hadden waren het geld wel waard, hij heeft ze de hele week gedragen.

Vanavond eten we kip met patat om de week af te sluiten.
Luca gaat voor de laatste keer met opa douchen. En als ze terug zijn gaan wij met zijn viertjes alvast naar boven. Mijn ouders komen later, want ze komen even oppassen. Handig joh bij je ouders op de camping staan 😉

Eenmaal boven was ik Giulia in de wasbak en daarna leg ik haar op bed, ingebakerd en al.
Luca gaat daarna naar bed toe en als ze allebei slapen komen ook mijn ouders naar boven. We drinken nog wat en daarna gaan Erik en ik ons op frissen en even naar het Amfitheater toe, waar het animatieteam vandaag Mammia Mia opvoert. We genieten van een mojito ( voor mij alcoholvrij, omdat ik die met alcohol niet lekker vind) en na een uur gaan we terug naar huis. Mijn ouders gaan naar hun caravan en wij geven Giulia nog een fles en lezen nog wat om daarna lekker te gaan slapen.

IMG_7216.JPG

IMG_7218.JPG

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.