Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 7 Monte Baldo


Ze hebben de smaak te pakken. We hadden weer een lekker nachtje 🙂 En dat komt goed uit, want vandaag gaan we naar de Monte Baldo en dan is het wel fijn als we een beetje uitgeslapen zijn. Het weer werkt ook mee dus dat is super. 

Om kwart over negen zitten we in de auto. We genieten van al het moois rondom het Gardameer en rond half elf zijn we bij de Monte Baldo. Het is druk in de parkeergarage, maar we hadden niet verwacht dat er zo’n lange rij ook zou staan voor de kabelbaan. We sluiten achteraan en als we eindelijk de kassa zien, horen we dat we nog twee uur moeten wachten. Aangezien Giulia niet helemaal in haar hum is, zie ik dat echt niet zitten. En ik stel voor dat de rest wel gaat en dat ik ergens ga zitten met haar. Malcesine is groot zat dus dat lukt vast wel. Erik ziet dat niet zitten en de rest eigenlijk ook niet zo. We besluiten uit de rij te stappen. De twee oudste jongens snappen er niks van en hadden graag mee gewild met de kabelbaan. Gelukkig mogen zij van de week mee als de mannen het nog een keer gaan proberen, maar dan rond een uur of acht of zo. 

Terug in de auto bedenk ik me dat we door Torri del Benaco zijn gereden en zes jaar geleden ben ik daar geweest met de veerboot. Na even googelen kwam ik er achter dat er ook auto’s op de veerboot kunnen en lijkt het me een leuk idee om over te varen naar Toscolano Moderno. Iedereen vindt het goed en zo staan we na vijfentwintig minuten met zijn allen aan boord van de veerboot. De overtocht zelf duurt denk ik een halfuurtje, maar de jongens vinden het erg leuk. Fijn dat we op deze manier toch nog iets leuks konden doen met ze. We rijden via de westkant van het Gardameer terug. Jammer genoeg ook een groot gedeelte binnendoor, waardoor we het meer verder niet meer kunnen zien. 

Als we terug zijn op de camping gaan we nog even naar de speeltuin zodat de kinderen ook nog uit kunnen razen en we lunchen nog even. Rond vier uur gaan we weer naar de tent toe. Maar aangezien het zulk mooi weer is, lijkt het me leuk om nog even te gaan zwemmen. We gaan met zijn viertjes naar het zwembad en Luca is niet weg te slaan bij de glijbanen, sterker nog ons waterratje heeft bedacht om liggend met zijn hoofd naar voren de glijbaan af te gaan. En zelfs Giulia begint het leuk te vinden. Wat heel fijn is, hopelijk komt ze zo een beetje van haar watervrees af. 

Tegen half zeven is het echt tijd om terug te gaan naar de tent. En gaat Erik pizza halen bij een restaurant net buiten de camping. Deze pizza’s zijn erg goed van smaak, dus het zal niet de laatste keer zijn dat we er wat gaan halen. 

De kindjes liggen uiteindelijk om negen uur uitgeteld in bed en slapen binnen no time. Wij doen nog een bakkie en lezen nog stukje. Uiteindelijk gaat om elf uur het licht uit en gaan we lekker slapen. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.