Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 6: Roc de San Gaieta

Vanmorgen om half vijf heeft Giulia honger. Een beetje jammer dat dat nu al is, maar het is niet anders. Ze doet het voor zo’n klein meisje toch al supergoed.
We geven haar een fles van 150 ml en zodra ze die op heeft, spuugt ze weer een gedeelte terug. Beetje jammer dat dat dan ook meteen op bed is en aan mijn kant. Maar goed het is niet anders. Ik leg er een hydrofiel luier overheen en ik voel er niks meer van.
Giulia mag lekker bij ons in bed slapen, dan weten we tenminste zeker dat we allebei nog kunnen slapen.
Overigens liggen we voor het eerst vannacht allebei onder het dekbedovertrek aangezien het best fris is. Ik lig er sowieso altijd onder, omdat ik anders niet kan slapen.
Gelukkig vallen we alle drie nog in slaap.

Luca slaapt tot tien voor acht, althans dan hoor ik hem voor het eerst. Ik ga er uit en maak een papfles voor hem. Hij gaat ondertussen wel Giulia en Erik wakker maken.
En omdat meneer ongeduldig is, wil hij zelf zijn fles uit de flessenwarmer halen. Slecht idee natuurlijk en ik koel zijn hand onder de kraan. Gelukkig is er niks meer van te zien, maar het blijft wel vervelend.

Als we allemaal helemaal klaar zijn, gaan we naar beneden toe, naar mijn ouders. Zoals iedere ochtend, ontbijten we daar. Daarna doen we snel de afwas en gaan we naar Roc de Sant Gaieta wandelen. Een wandeling van ongeveer vijf kilometer, niet heel ver, maar wel heuvel op, heuvel af.
Luca loopt het grootste gedeelte, wat ik echt heel knap vind. Als we op tweederde zijn, zet ik hem in de buggy. Even protesteert hij, maar al snel heeft hij door dat dat dit keer niet gaat werken.

In Roc de Sant Gaieta lopen we een rondje door een gedeelte van het dorpje. Erik is eindelijk bezig met foto’s maken. Dus ben erg benieuwd naar de foto’s die hij op zijn Facebookpagina gaat posten.
Na wat te hebben rondgelopen, gaan we bij een barretje wat drinken.
Als we daar een uurtje hebben gezeten, lopen we weer richting Roda de Bara. Aangezien we nu ook in de buurt van een apotheek zijn, koop ik meteen een spuitbus reflex, wat erg fijn is bij spierpijn en in Nederland niet te koop is.

Rond één uur zijn we weer terug en Luca ligt net tien minuutjes te slapen, heerlijk dat hij zo goed slaapt tussen de middag.
We kunnen hem overleggen en hij slaapt rustig verder.
We geven Giulia een fles, ze heeft het echt supergoed gedaan. Ze heeft namelijk al die tijd geslapen.
Na de fles ligt ze lekker bij ons op bed om zich heen te kijken. Ik lees een boek en Erik gaat slapen.
Ook Giulia valt in slaap en het is erg mooi om te zien hoe vader en dochter liggen bij te tanken 😉

Ik lees lekker verder in mijn boek en als ik deze uit heb, wordt Luca wakker. Goed getimed van hem.
De rest van het gezin ontwaakt ook en we kleden ons om en gaan naar mijn ouders, om daarna te gaan zwemmen.
Het water is weer heerlijk en Luca vermaakt zich erg goed. Zo fijn om te zien dat Luca water erg leuk vindt.

Na het zwemmen, gaan de mannen paëlla bestellen en wij wachten op ze in de zwembadbar tot ze terug zijn.
Om kwart voor zeven kan de paëlla opgehaald worden. Het smaakt erg goed. En ik ben blij dat we het toch nog hebben kunnen eten deze vakantie.

Na het eten gaat Luca met opa douchen. En daarna doen we nog een bakkie.
Dan is het echt tijd om naar onze eigen caravan te gaan. Luca gaat met enige tegenzin naar bed en ook Giulia heeft er moeite mee om in slaap te komen.

Wij zijn inmiddels gedoucht en genieten nog even van het heerlijke weer buiten. Alhoewel het niet lang meer duurt voor ik op bed lig. Aangezien mijn ogen al dichtvallen tijdens het tikken van deze blog.

IMG_7183.JPG
IMG_7185.JPG

IMG_7186-0.JPG

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.