Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 6 Cocktails


En we hadden weer een goede nacht, het gaat de goede kant op 🙂 Al waren ze weer redelijk op tijd wakker. Maar dan hebben we in ieder geval iets aan onze dag 😉
Nadat we hebben gegeten, gewassen en aangekleed zijn gaan we richting de supermarkt en doen uitgebreid boodschappen. Als we terug komen gaan we nog even naar de speeltuin met de kinderen. Rond kwart over één gaan we richting de tent en eten we wat en is het alweer tijd voor de middagslaapjes. Alleen hebben ze er allebei geen zin in. En trekken ze, terwijl ik de was doe, hun hele tentgedeelte over hoop. Scheelt ook dat Giulia al in de auto heeft geslapen. Luca mag een boekje gaan lezen en Giulia moet het toch nog even proberen, aangezien ze anders niet te genieten is. Helaas mislukt ook die poging. We gaan met zijn allen naar de speeltuin, want wij kunnen daar ook goed zitten en ze hebben er cocktails en daar zeg ik geen nee tegen. Terwijl de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin, genieten wij van de cocktails. 
Aangezien het weer weer volledig is omgeslagen gaan we snel terug naar de tent. Erik kookt en ik ga kijken of de droger vrij is, wat helaas niet zo is. Dan morgenochtend maar en hopen dat het niet al te lang meer regent. Na het eten gaan we nog even kroelen met de kindjes. En daarna is het bedtijd. Nog voor half acht liggen ze al allebei te slapen. Onitaliaanse tijden eigenlijk, maar ja het is niet anders en nu kan ik lekker verder in mijn boek. Al lukt dat niet heel erg, want ik ben afgeleid door de zonsondergang en we doen nog een borrel met onze vrienden. Het is half twaalf als we naar bed gaan. Helaas val ik pas tegen enen in slaap. Leuk zo’n animatieteam wat tot laat door gaat. Was overigens wel de eerste keer deze week dat ze het zo laat maakten. De rest van de week was het rond half elf echt al stil. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.