Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 5 Regen, regen en nog eens regen


Jaaaaaaa! We hadden een goede nacht!! De kinderen sliepen uit tot iets voor half acht! Heerlijk! Zou het dan toch het bed zijn geweest waar Giulia problemen mee had? Maakt niet uit ook! Voor nu ben ik blij 🙂 Sterker nog ik kan deze dag beginnen zoals ik dat graag doe. In mijn eentje, buiten voor de tent, met een boek! Dat is voor mij het ultieme vakantiegevoel. Niet dat ik een letter gelezen heb, maar het idee alleen al! Op naar meer van dit soort ochtenden 🙂 

Na het ontbijt gaan we wassen en aankleden en daarna is het tijd om op pad te gaan, we gaan eens even kijken waar Romeo en Giulietta elkaar gekust hebben, oftewel Verona bekijken. 

Ik vind Verona echt wel heel erg mooi en het is ook zeker de moeite waard om er een keer naartoe terug te gaan als de kindjes ouder zijn. 

Omdat het op de terrassen best druk is besluiten we om naar de auto te gaan en wat te eten bij Mac Donalds, tenslotte is het voor de kinderen ook vakantie. 

Als we weer terug zijn bij de tent, wil Luca graag Paw Patrol kijken en Giulia kijkt gezellig met hem mee. Daarna wil Luca gaan zwemmen en net voordat hij zijn zwembroek aantrekt begint het te regenen en te onweren. Dat laatste met goede harde klappen, maar ondanks dat we in een tent zitten, vind ik het niet eng. Zal wel door de kinderen komen denk ik zo maar eens 😉  Helaas voor ons, zijn we zelfs genoodzaakt om binnen in de tent te gaan zitten, omdat het echt met bakken uit de hemel komt 😮 Aangezien we geen avondeten hebben moeten we nog naar de supermarkt, wat op zich wel even fijn is, want dan kunnen we nog even wat bewegen. Eenmaal terug bij de tent eten we in de tent een broodje. Daarna gaan de kindjes lekker naar bed toe, aangezien ze niet heel veel hebben geslapen tussen de middag. 

Jammer genoeg blijft het tot aan dat we naar bed gaan regenen. Enige voordeel is dat we door de regen wel snel in slaap zullen vallen. 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Patricia
  9 juni 2016 / 8:29 pm

  Joehoeeeeee heerlijk dat doorslapen he? Hou vol!
  Ik ben zooooo geen held in onweer. Ben als de dood. En ga dan snel naar de wc’s/douches haha.
  Dikke

  • Marieke
   9 juni 2016 / 9:16 pm

   Echt wel Patricia! Hopelijk vannacht weer alhoewel Luca erg onrustig is vanavond. Hahaha ik kruip normaal ook het liefst weg hoor zeker als het van die rollende donder is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.