Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 3: Strand

Vanmorgen worden beide kindjes om half zeven wakker. Toch weer veertig minuten langer kunnen slapen dan gisteren.
We starten weer op ons gemak op, aangezien we rond half tien hebben afgesproken met mijn ouders voor het ontbijt.

Als we hebben ontbeten, verzamelen we de zwemspullen, want vandaag gaan we voor het eerst met Luca naar het strand.
Zodra we hem met zijn schoentjes aan op het zand zetten begint hij al te piepen. Hij vindt het zand in zijn schoenen niet leuk en roept steeds bah. Ik snap hem wel, ik heb zelf ook een hekel aan zand tussen mijn tenen.
Erik neemt Luca mee naar de zee en het lijkt erop dat hij het erg leuk vindt. Ik zit samen met mijn moeder vanaf de handdoek naar ze te kijken, terwijl ik Giulia de fles geef. Ze krijgt niks mee. Als Erik terug komt lopen met Luca, gaan mijn moeder en ik met hem de zee in, maar ineens vindt Luca het toch niet meer zo leuk.
We gaan bij de branding zitten en spelen daar met zijn strandspeeltjes, dat vindt hij wel erg leuk.
Als we weer terug lopen naar de handdoeken, neemt mijn moeder Giulia over van Erik en loopt ze naar mijn vader toe, die op een terrasje zit samen met de hond, want zij mag niet op het strand komen.
Erik en ik gaan het samen nog een keer proberen met Luca, maar hij is er echt klaar mee.
We lopen ook naar het terras en drinken daar wat met zijn allen. Aangezien het ook al één uur is, gaan we meteen maar wat eten, we bestellen vijf bikini’s (tosti’s) en Luca zit er echt goed van te eten, ook al moest ik wel de ham er af halen voor hem.

Na de lunch gaan we terug naar de camping. Beide kindjes slapen als we bij de caravan komen. Giulia kan ik zo weg leggen, maar Luca wordt wakker en wil in eerste instantie niet meer slapen. Na vijf minuutjes huilen valt hij toch in slaap. Ik ben ondertussen gaan douchen om het zand weg te spoelen. Daarna ga ik op bed liggen om mijn blogjes bij te werken, aangezien ik daar wat mee achterloop. Ik post de eerste online, maar helaas zit daar een fout in. Ik kan hem niet meer verwijderen, omdat ik door mijn bundel heen ben en zal moeten wachten tot morgen.
Het is niet anders.

Rond een uur of vier ontwaakt het hele gezin weer en gaan we lekker naar het zwembad, mijn ouders zijn er al en zitten aan de zwembadbar.

Erik en ik gaan met Luca zwemmen en van de glijbaan af, hij vindt het helemaal geweldig. Hij is echt een waterratje.

Na het zwemmen gaan we naar de caravan van mijn ouders en drinken daar wat. Rond een uur of zeven gaan we lekker spaghetti eten.
Het smaakt weer voortreffelijk. Echt heerlijk zo’n vakantie waarin we nauwelijks zelf hoeven te koken.
Mijn moeder en ik gaan afwassen, roept altijd herinneringen op van de vakanties naar Playa de Pals en onze weekenden aan het Osebos.

Als we terug komen doen we een bakkie. Rond half tien krijgt Luca last van driftbuien en we besluiten om naar huis te gaan, omdat dit voor zowel ons als hem ook niet leuk is.

Zodra we terug in de caravan zijn, loopt hij meteen naar zijn bed, maar hij moet eerst nog tandenpoetsen. Dat doet hij zonder problemen en ook daarna gaat hij meteen weer naar bed toe. Binnen vijf minuten is hij vertrokken.
Ik geef Giulia nog een laatste fles en ook wij gaan daarna slapen.
Wat overigens echt geen probleem is, want de bedden slapen echt heerlijk. En zelfs de kussens liggen super. Dat heb ik weleens anders meegemaakt.

IMG_7164.JPG

IMG_7161.JPG

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.