Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 3 Gardameer


Na wederom een slechte nacht, geen idee waar die kleine meid last van heeft, maar ze slaapt nog slechter dan thuis, worden we om kwart voor zes wakker van Luca. We blijven tot kwart over zes liggen en kleden ons dan aan. Met een tas met was lopen we richting het sanitairgebouw. En ik gooi meteen beide wasmachines aan. Voordeel als je zo vroeg wakker bent, dan hoef je niet te wachten. En twee tassen was als je er pas net een paar dagen bent is veel, maar ja niks aan te doen. 

Daarna lopen we terug naar de tent en gaan de kindjes lekker kleuren. Als ik om half acht weer bij de wasmachines kom, ben ik blijkbaar net te laat, want de eerste was ligt al op de machine. 

Terug bij de tent spannen we een waslijn en hang ik de wassen op. De kinderen spelen ondertussen lekker in en voor de tent. 

Na achten gaat Erik broodjes halen met Luca. En we ontbijten met zijn viertjes. Daarna gaan we boodschappen doen bij Familia. En als we terugkomen wordt er nog even gespeeld. 

Na het middagslaapje van de kinderen ga ik ook nog even liggen, want ik heb echt knallende hoofdpijn en paracetamol wil niet zijn werk doen. Als ik me weer enigszins lekkerder voel, gaan we richting het Gardameer met zijn allen. De jongens gaan vissen proberen te vangen en Giulia mag met Erik mee over de steiger wandelen. Het water is op zich best lekker. Maar zoals de voorgaande jaren dat ik op vakantie was bij het Gardameer, liep ik ook nu op slippers en dat is toch niet heel handig met grind en grote kiezels. Luca vindt het meer helemaal geweldig. Dus misschien dat we volgend jaar dan richting Adriatische of Toscaanse kust kunnen voor een strandvakantie. Maar goed, dat zien we dan wel 😉 

Na het Gardameer lopen we terug naar de tent. De kinderen spelen nog even en Erik steekt de barbecue aan, zodat we het vlees en de gamba’s van de dag daarvoor op kunnen maken. Bij Familia hadden we al verse voorgebakken krieltjes mee genomen, dus dat was een kwestie van opwarmen. 

Na het eten slinger ik Luca onder de douche en was Giulia met een washand, terwijl Erik de afwas wegwerkt! 

Eenmaal terug bij de tent, drinken de kinderen nog iets en daarna gooi ik ze op bed. Helaas denken zij over slapen heel anders dan ik. En uiteindelijk slaapt Giulia pas tegen half tien en Luca rond kwart voor tien. 

Blij als ze eindelijk slapen, genieten we nog even van de avond. Helaas wordt Giulia om half elf wakker, waardoor wij later dan gepland naar bed toe gaan. Gelukkig hebben we vakantie, maar hoop dat vannacht een betere nacht zal worden dan afgelopen nacht. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.