Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 2: Vroeg

Vandaag zijn we al vroeg wakker. Aangezien Luca er al om tien voor zes is, helaas. Maar ja kan het hem niet kwalijk nemen. Vreemd bed en een vreemd “huis”
Giulia is inmiddels ook wakker en allebei geven we ze een fles.
Aangezien we alle tijd hebben doen we lekker rustig aan.
Erik gaat rond half negen lekker brood halen met Luca voor het ontbijt terwijl ik alvast de spullen in de tas doe voor bij mijn ouders.
Als ik daarmee klaar ben en daarna naar de wc ga en die vervolgens doortrek staat de hele wcvloer en de ingang van onze slaapkamer blank.
Ik weet niet wat me overkomt en bel Erik. In eerste instantie neemt hij niet op, maar hij belt me al snel terug en ik vertel hem wat er gebeurd is.
Ik meld hem ook meteen dat ik naar mijn ouders doorloop en dat ik hier niet blijf zitten met twee kinderen terwijl de boel onder water loopt.

Als ik naar mijn ouders loop, kijk ik nog even bij mijn moeder, die heerlijk aan het zwemmen is. Daarna loop ik door en Erik en Luca zijn al bij mijn vader. Ik feliciteer mijn vader met zijn verjaardag en leg uit wat er gebeurd is aan Erik.

We besluiten om eerst te gaan ontbijten met zijn allen en daarna komen er vakantievrienden een bakkie doen bij mijn ouders.
Erik en ik lopen ondertussen naar boven zodat Erik zelf kan kijken wat de schade is.
Als hij het heeft gezien belt hij op naar de hostess van Canvas en hij legt haar uit wat er aan de hand is. Met vijf minuten is ze bij ons. Ze kijkt naar de wc en lost het probleem meteen op. Als we vertellen dat we de caravan zelf helemaal opnieuw hebben schoongemaakt en de foto laten zien die we de dag daarvoor gemaakt hebben, ontkend ze alles en zegt dat we dat zelf hebben gedaan.
We worden boos op haar en als ze pissig wegloopt, wil ik meteen bellen naar Canvas NL, maar dat kan dus helemaal niet vanuit het buitenland, wat ik persoonlijk echt heel erg slecht vind. Na een minuut of wat komt haar collega op ons aflopen en die maakt al meteen duidelijk dat er niet valt te discussiëren. Als we dat wel willen doen, dreigt ze met verwijderen van de camping. Ik dacht dat ze een grapje maakte, maar ze was serieus. En even lijkt het er op dat ze inderdaad de beveiliging gaat bellen. Maar dan komt ze terug lopen en eist dat wij onze excuses aanbieden. Aangezien we echt niet weg willen, doen we dat en ook haar collega komt aanlopen en biedt haar excuses aan. Ik ben erg blij dat we mogen blijven, want waar moet je heen met twee kinderen.
Uiteraard gaan we hier nog wel melding van maken, maar dat doen we pas, als we weer thuis zijn.

Na dit hele gedoe gaan we terug naar mijn ouders om de kinderen op te halen.
Luca valt al in slapen als we naar de caravan lopen en Giulia slaapt nog steeds.
Bij de caravan kunnen we Luca meteen overleggen en Giulia krijgt een fles.
Erik gaat ook even slapen en na de fles leg ik Giulia in haar tent. Zelf ga ik lekker lezen en geniet ik van eventjes helemaal niks hoeven.

Na de slaapjes gaan we weer richting mijn ouders en we gaan lekker zwemmen. Zo leuk om te zien hoe veel lol Luca heeft in het zwembad. Ik hoop van de week nog foto’s te kunnen maken daarvan.

Als we terug zijn van het zwemmen gaan we lekker eten. En daarna lopen we naar de boulevard om wat te drinken. Ik koop er nog een hele gave Prada-tas en durf zelf af te dingen. Rond elf uur zijn wij weer terug in onze stacaravan.
Luca krijgt een schone luier terwijl hij slaapt en Giulia is wakker en kijkt om zich heen. Ze heeft duidelijk een betere dag gehad dan gisteren, gelukkig.

Als Giulia de fles leeg heeft is het voor ons ook bedtijd.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.