Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 16 Opruim- en inpakdag


Geen zin om op te staan, want vandaag is het opruim- en inpakdag. Zoals ik gisteren al schreef op mijn blog heb ik helemaal geen zin om weg te gaan. En stel ik het allemaal liever uit. Maar ja er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan komt er toch wel aan nu 😉 

Maar voordat we uit bed gaan is het toch echt eerst tijd voor de Vaderdagcadeautjes. Zowel Luca als Giulia zijn lekker creatief geweest bij de juffen 🙂 

Na de cadeautjes ga ik echt mijn bed uit en ga ik toch beginnen met opruimen en inpakken, in ieder geval tot aan het ontbijt. Na het ontbijt gaan we naar de supermarkt, om de laatste boodschapjes voor onderweg te halen. En als we terug komen hebben we binnen anderhalf uur alles opgeruimd, ingepakt en in de auto geladen. 

Nu is het tijd voor de kindjes, al kunnen ze niet los in de speeltuin, want het regent weer, maar ze genieten wel nog van een laatste lunch bij de bar. Na de lunch gaan ze nog een poosje slapen, terwijl Erik zich eerst even gaat scheren en ik me daarna ga douchen, want ik heb het voor het eerst deze vakantie koud. 

Als de kindjes weer wakker zijn is het gelukkig weer droog en kunnen we ze nog even in de speeltuin laten razen. Het is er heel erg druk en de kinderen vinden het maar raar dat ze nu moeten wachten tot de schommel vrij is. 

Helaas moeten we nu ook afscheid gaan nemen van het lieve personeel van de bar. Wat we helemaal niet leuk vinden, maar wat wel echt moet. Gelukkig kunnen de heren nog gezellig met onze favoriete serveerster op de foto. 

Daarna gaan we terug naar de tent en gaan de mannen pizza halen. Ik smeer alvast de broodjes voor onderweg en daarna klets ik nog wat met mijn vriendin. Als de mannen terug zijn eten we gezellig met zijn allen. 

De kindjes liggen er om negen uur in en wij gaan een uur later, want we mogen morgen een flink aantal uurtjes autorijden. Gelukkig doen we wel een overnachting. Zodat we dinsdag gewoon uitgerust thuis komen. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.