Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 14 Minidisco


Een paar minuten voor zeven word ik wakker van de kinderen. Ze hebben beide onrustig geslapen, al hebben ze er zelf weinig van meegekregen. 

Voor de allerlaatste keer doe ik nog een was in de wasmachine. Lag eigenlijk niet in de planning, maar iets met onderbroeken en een tekort 😉 

Na het ontbijt gaan we nog even wat boodschapjes doen en verder doen we vandaag een dagje “niets”. Wat na twee drukke dagen ook best lekker is. Na de lunch gaan de kinderen en Erik slapen. Luca wil in eerste instantie niet slapen, maar geeft toch toe. En slaapt bijna twee uur. 

Giulia is als eerste wakker en al snel zijn Luca en Erik ook wakker. We gaan nog even genieten van het mooie weer en Luca mag kiezen of hij wil zwemmen of naar de speeltuin wil. Uiteraard kiest hij voor zwemmen. We zwemmen een klein uurtje en gaan daarna alsnog naar de speeltuin, waar wij uiteraard nog een drankje doen. Daarna gaan we richting de tent en Erik steekt de barbecue aan, ook dat zal de laatste keer zijn dat we dat doen op de camping. Er wordt door de dame en de heer goed gegeten, met name van de gebakken aardappels die ik heb klaar gemaakt. 

Na het eten gaan we met zijn vieren de afwas doen en als we terug komen kleed ik de kinderen om, want vanavond gaan we eindelijk naar de minidisco. We wilden het al eerder, maar het kwam er niet van, omdat ze steeds te moe waren. Maar nu gaan we dan toch. Weet niet wie het leuker vindt, de kinderen of ik zelf, haha! 

Iets na achten lopen we naar het theater, wat bij het zwembad ligt. We zoeken een tafeltje uit en bestellen onze drankjes. De mannen blijven zitten en wij, mijn vriendin en ik, maken foto’s en filmpjes van onze dansende kinderen 🙂 

Als de kinderdisco is afgelopen, gaan we weer richting de tent. Het is met 20 graden inmiddels best fris geworden en ben blij dat ik mijn vest aan kan. De kindjes slapen binnen no time en ook wij gaan niet al te laat naar bed toe. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.