Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 11 La Grande Mela


Na een nacht van elf uur slaap is Luca weer helemaal wakker. Ik hoor hem om zes uur rommelen in de tent. Erik gaat eruit en ik blijf nog even liggen. En val zelfs nog in slaap blijkbaar, aangezien Luca me nog heeft geroepen, maar ik het niet gehoord heb. 

Helaas is het niet een al te beste dag, het is erg bewolkt en ik heb geen zin om weer een dag in en om de tent te zijn. Daarom gaan we naar La Grande Mela (de grote appel) in Sona. Dit is een groot winkelcentrum en een prima alternatief voor als het slecht weer is. We brengen er de hele ochtend door en rond half twee zijn we terug bij de tent. We gaan snel wat eten, want de kinderen moeten slapen. Helaas zit slapen er voor Luca niet in, terwijl hij echt stikchagrijnig is. Maar goed niks aan te doen. 

Als Giulia wakker is gaan we lekker naar de speeltuin toe, zodat ze daar nog even kunnen uitrazen. En wij een drankje kunnen doen 😉 

Vanavond maakt Erik lekker pasta met pecorinosaus. En hoewel Luca het hardste roept dat hij het niet lekker vindt, eet hij het snelste en het meeste van ons. 

Ondanks dat Luca niet geslapen heeft, is hij actiever dan de dag ervoor. Als Giulia niet echt toegeeft aan haar slaap, besluiten we haar uit bed te halen en Luca in bed te liggen. En tot onze verbazing is Luca binnen vijf minuten vertrokken en daarna valt Giulia ook snel in slaap. 

Erik en ik lezen wat. We drinken nog wat met onze vriend. Helaas eindigt ook deze dag weer met enorm slecht weer. Het komt weer met bakken uit de hemel. Hopelijk is het alleen vannacht en hebben we morgen weer een mooie dag 🙂 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Patricia
  15 juni 2016 / 7:02 pm

  Ik wens jullie aldoor mooie zonnige dagen toe maar de weergoden willen niet luisteren helaas! Hopelijk nu wel!

  • Marieke
   15 juni 2016 / 8:37 pm

   Lief Patricia dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.