Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 10 Lazise


Om zeven uur worden we gewekt door de kinderen, na een prima nacht. Het is droog buiten en het belooft een mooie dag te worden. Daarom rijden we na het ontbijt meteen door naar Lazise. Aangezien we daar gisteren zo van genoten hebben, wilden we er toch nog wel wat foto’s maken. En ik zag ook nog wat leuke kraampjes waar ik wel even wilde kijken. 
We zitten ongeveer tien minuten in de auto. Zetten de auto op de parkeerplaats waar we hem gisteren ook hadden geparkeerd en lopen zo het dorp in. Erik maakt meteen foto’s en ik zie hem genieten. We moeten steeds wachten, maar ik maak daar gebruik van door zelf ook wat foto’s te maken. 

Als we een poosje hebben rond gelopen komen we bij een winkeltje, waar ze leuke sandaaltjes verkopen voor Giulia. Voor de verandering zijn ze eens blauw in plaats van roze. Combineert toch net iets makkelijker dan roze 😉 

Daarna gaan we een ijsje eten. En is het tijd om weer richting camping te gaan. We leggen de kinderen op bed, maar Luca heeft niet zo’n zin om te slapen en komt na twintig minuten zijn bed uit. Giulia slaapt wel lekker en Luca vermaakt zich met buiten spelen. 

Na het middagslaapje van Giulia gaan we lekker naar het zwembad om af te koelen. We vermaken ons prima en Giulia gaat zelf van het kleine glijbaantje af. Hopelijk is ze snel van haar watervrees af, zodat ze echt kan genieten van het zwembad. 

We doen na het zwemmen nog een drankje bij de bar. En als we terug zijn bij de tent, gaan de mannen lekker pizza halen. Luca valt tijdens het eten al in slaap en ligt dus om twee minuten voor zeven al op bed. Giulia ligt er om half acht in en zo begint onze avond lekker vroeg. 

De mannen gaan bij de bar voetbal kijken en ik heb lekker de avond voor mezelf, zodat ik eens even lekker ongestoord kan lezen. Om tien uur vind ik het genoeg geweest en ga ik lekker op bed liggen. Als Erik thuis komt lig ik al te slapen en krijg vaag iets mee als hij in bed stapt 🙂 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.