Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag 18 De terugreis (deel 2) 


Luca vond de bedden van het hotel duidelijk niet zo lekker liggen, want om twee uur hoor ik gestommel aan het voeteneind. Als ik tegen hem zeg dat hij bij me mag komen liggen, komt hij het bed opgekropen en gaat tussenin liggen. Na een paar keer waarschuwen dat hij stil moet liggen, vallen we allebei weer in slaap. Totdat Erik me wakker maakt. Het is tijd om op te staan en dat doe ik dan ook maar meteen. Ik wil nog even douchen en de kinderen slapen nog dus dat is mooi meegenomen. Pas als ik aangekleed ben zie ik dat Giulia wakker begint te worden. Ik ga even bij haar liggen en daarna maak ik Luca wakker. Beide zijn er nog niet aan toe om er uit te gaan, maar helaas het is niet anders.

Zodra we helemaal klaar zijn, gaan we alvast naar de ontbijtzaal toe. Die er knus uit ziet met haar zachtroze kleur. Ik houd ervan (social media vriendin zou dit lieve meisjes roze noemen ;))!

Na het ontbijt gaan we de spullen halen op de kamer en richting auto. We tanken de auto nog even af, want de benzine is in Duitsland een stuk goedkoper dan bij ons en daarna trappen we af voor de laatste twee uur en een kwartier. De kinderen vermaken zich prima in de auto. En het laatste halfuur zingen ze mee met de cd Bijt-ie in je bil!, cd met crècheliedjes. Absolute aanrader voor mensen met peuters 🙂

Om kwart voor elf zijn we thuis. En kunnen we de auto uitruimen en puinruimen in huis. Dat laatste is inmiddels helemaal klaar. Nu alleen de was nog. En dan zit de vakantie er helemaal op.

Ik hoop dat ik jullie mee heb kunnen laten genieten van onze vakantie. Ik ben in ieder geval erg blij met het aantal lezers iedere dag. Doet me goed! Dank jullie wel! <3

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Hester Spee
  21 juni 2016 / 12:43 pm

  Wat heerlijk toch om een beetje met jullie te kunnen meegenieten!!!!!
  Welkom thuis!!!!

  • Marieke
   21 juni 2016 / 5:53 pm

   Leuk om te lezen dat je ook hebt genoten Hester! En dank je wel! ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.