Uitslapen

Wat is dat?

Uitslapen is iets wat bij de meeste ouders niet meer in hun woordenboek voorkomt 😉 Al proberen we het hier wel altijd. Zaterdags mag ik uitslapen en zondags mag Erik altijd lekker blijven liggen. Wat mij weleens frustreert, want ondanks dat ik mag blijven liggen word ik altijd wakker gemaakt door de kinderen. En moet ik Erik ook nog wakker maken, zodat hij er uit kan met de kinderen.

Paardje rijden

Tegen de tijd dat ze dan eindelijk richting de woonkamer gaan, ben ik al vier keer gebruikt als paard door dochterlief. En zoonlief heeft tegenwoordig de onhebbelijke gewoonte om me te knijpen, dus ben ik ook een paar blauwe plekken rijker. Echt heerlijk joh dat uitslapen. En dat terwijl Erik op zondag dus eigenlijk nooit iets meekrijgt. En als hij het al meekrijgt is het ergens ver weg op de achtergrond.

Regelmaat

Met enige regelmaat slaap ik dus ook niet meer als ze de slaapkamer uit zijn, maar geniet ik wel even van de rust, voor zover dat kan met de woonkamer naast de slaapkamer. De keren dat ik wel in slaap val zijn meestal wel heel erg prettig. En de keren dat dat niet lukt, check ik social media, schrijf of post blogs en ik lees blogs van de bloggers die ik volg op Instagram of Twitter. Uiteindelijk kan dat “uitslapen” dus nog best handig zijn 🙂

Slapen jullie ook uit? Lees jullie reacties graag hieronder.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.