Uitslapen

Om half één schrik ik wakker. Dat is echt lang geleden dat ik zo laat wakker werd. Erik is om kwart voor één wakker en de ren en vliegmodus staat meteen aan, want we gaan de kinderen ophalen bij mijn ouders.

We zijn om kwart voor twee bij mijn ouders, praten even bij over de kinderen en horen dat het erg slecht gaat met Femke, de hond van mijn ouders. Ze heeft steeds bloedneuzen en er zit waarschijnlijk een tumor in haar neus. Zo zielig om te zien.

Rond drieën gaan we weg en we gaan eerst even boodschappen doen, want we hebben niks in huis. Daarna gaan we naar huis en Luca speelt lekker met de duplo.

En Giulia kroelt lekker met mij.

We eten rond een uur of zes en daarna spelen Erik en Luca nog even met duplo, maar om half acht is het echt bedtijd. Giulia heeft er duidelijk geen zin in. Maar ook zij valt uiteindelijk in slaap.

Ik werk mijn blog bij en Erik zit achter de mac om zijn foto’s daar op te zetten. Doe ik van de week wel als de kindjes naar het kdv zijn 😉

Ook kijken we lekker Serious Request, waardoor we later op bed liggen dan gepland, maar ja niks aan te doen, gelukkig gaat er geen wekker 😉

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.