Uiteten

Vrijdag dus uitslaapdag, helaas denkt mijn bio-klok daar heel anders over. En als om half zes Eriks wekker gaat ben ik ook wakker. Zo niet leuk! Ik hoor zelfs Luca al, maar ik vind het echt veel te vroeg. Erik doet zo zachtjes mogelijk. En ik val weer in slaap. Luca blijkbaar ook. Ik hoor hem om kwart voor zeven weer heel even mopperen. Maar dat is ook zo weer over. En om kwart voor acht begint hij te roepen. Ik moet er nu dus echt uit. En dat is maar goed ook, want ik moet ook naar het CB en te laat komen is echt not done, aangezien ik maandag ook al moest, maar het vergeten was.
Tegen negenen raak ik redelijk in paniek. Ik moet boodschappen doen en naar het CB toe met twee kinderen, aaaaaaah! Ik schakel mijn vriendinnetje in om even op Luca te passen. Maar door een poepbroek van Luca haal ik dat niet. Dus moet ik ze alsnog allebei meenemen. En tot mijn grote verbazing doet Luca het echt super. Hij luistert bij het CB erg goed naar me, gelukkig, want dat is ook weleens anders.
Giulia wordt helemaal goedgekeurd, ze is 61 cm en weegt 5690 gram. Erg netjes dus. Qua lengte zit ze zelfs wat boven het gemiddelde.
Ook krijgt Giulia een prikje en ze doet het super. Ze huilt heel eventjes, maar als ik haar oppak is ze alweer stil.

Na het CB gaan we naar Albert Heijn, even wat lekkers halen voor bij de thee bij mijn vriendinnetje. Luca mag met een karretje lopen en hij doet dat echt supergoed.
Na de boodschappen gaan we naar mijn vriendinnetje toe. Het is erg gezellig en Luca is erg lief voor haar kleine meid.

Rond half één gaan we weer naar huis en ik leg de kinderen meteen op bed. Luca blijft nog zeker een halfuur zingen. Maar valt uiteindelijk wel in slaap.
Om drie uur is Luca alweer wakker. We eten fruit en daarna maken we Giulia wakker voor een fles.
Na de fles gaan we even naar buiten. Ik doe Giulia in mijn doek. Dan kan ik die ook meteen uitproberen. Ze knoopt lekker en het voelt goed. Alleen kan het nog wel wat strakker.

Luca ontpopt zich bij de supermarkt tot een waar diefje! Hij zit in de wandelwagen en als hij de rozijntjes op de band heeft gelegd, zie ik ineens dat hij een rol rolo in zijn hand heeft en dat hij gewoon door het papier heen een hap heeft genomen. Stiekem moet ik er wel om lachen. Maar maak hem wel duidelijk dat dat niet mag.

Als we thuis zijn, duurt het niet lang meer voor Erik thuis komt.
Ik geef Luca eten. En Erik gaat daarna pizza eten.
Om kwart over zes ga ik de deur uit. Ik ga gezellig eten met mijn vriendinnetje. En in de auto komen we er achter dat het voor het eerst in de afgelopen 18 jaar is, dat we samen uit eten gaan.
Het eten smaakt super. En het is erg gezellig. We prikken meteen een nieuwe datum.
IMG_7698.JPG
En een nieuwe traditie is geboren <3

Om tien uur ben ik weer thuis. En ik heb voor Erik lekker een stukje tiramisu meegenomen.
Inmiddels is het bijna bedtijd en wens ik jullie nog een hele fijne avond en alvast welterusten.

Tot morgen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.