Twitter bestaat 10 jaar

December 2009 maakte ik een account aan voor Twitter. Ik snapte er niks van en liet het even links liggen. In januari gingen mijn vriendin en ik ons er nog eens in verdiepen. En ja hoor hoe meer we er mee deden hoe beter we het gingen begrijpen. Al snel volgden we een heleboel onbekende tweeps, waaronder de vrouw van Gerard Ekdom en ze volgde ons terug. We hadden de grootste lol met haar. Maar ook met een heleboel anderen. Als haar man was sporten zaten we op donderdagavond met de laptop op schoot en de computer aan te twitteren. We waren helemaal niet verslaafd of zo 😉 9 juli 2010 leerde ik via twitter zelfs Erik kennen. Van tweets kwamen mailtjes en smsjes. En na zes weken zelfs een eerste date, waarna Erik nooit meer weg is gegaan. 

Waar ik zou zijn zonder twitter? Vast ergens heel erg gelukkig, maar waarschijnlijk zonder man en kinderen 😉 
Ik ben nog steeds actief op twitter, al is het vele malen minder dan in 2010, toen ik zo ongeveer voor twitter leefde en dat zonder smartphone :p 
Hebben jullie een twitteraccount? Zo ja zijn jullie nog net zo actief als in het begin? 

 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Patricia
  21 maart 2016 / 7:48 pm

  Jeeey! Ik heb jou leren kennen via twitter!!! Maar doe er niet meer of minder mee. En heb het nog niet heel lang. Ik denk bijna drie jaar nu.

  • Marieke
   21 maart 2016 / 9:44 pm

   Gelukkig wel Patricia! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge