Twee druppels 

Mijn peuter en baby lijken als twee druppels water op elkaar. Iedereen die ze kent, in het echt of van de foto’s, zal dat ook bevestigen. Maar dit geldt alleen voor hun uiterlijk, want qua innerlijk lijken ze totaal niet op elkaar. 

Luca is aanwezig, altijd! En dat is ontzettend leuk, maar ook vermoeiend. Zoals ik gisteren al blogde, zit hij echt midden in zijn peuterpuberteit. Daarnaast is Luca ook ontzettend lief en echt een moederskindje. En altijd erg behulpzaam in het huishouden 😉 Luca heeft wel moeite om zichzelf te vermaken. Meestal kan hij maximaal tien minuten iets alleen doen en daarna moeten wij hem bezig houden. 

Giulia daarentegen is rustig en snel tevreden. En is wel aanwezig op haar manier, ze kan namelijk heel hard gillen. Net als Luca is ze wel echt een moederskindje, maar papa is gelukkig ook nog wel erg leuk 😉 In tegenstelling tot Luca, kan Giulia zich prima vermaken. Als ze in de box zit, kan ze daar rustig een uur spelen onder luid gekraai, dat wel, anders zou je haar nog vergeten. 

Ik vind het zo bijzonder hoe twee kindjes zo op elkaar lijken, maar toch zo kunnen verschillen. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe ze zich allebei verder zullen ontwikkelen. 

Uiteraard zal ik die ontwikkelingen met jullie delen. En de foto’s, die staan op Instagram 😉

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.