Tula

Ik schrik wakker en ik zie op mijn telefoon dat het pas kwart over vier is, ik draai me nog een keer om, want ik kan nog vijf kwartier slapen. En dan gaat de wekker, het lijken wel vijf minuten in plaats van vijf kwartier.
We gaan er maar weer uit en aan het ochtendritueel beginnen. Luca ligt al te mopperen, maar ik ga toch echt eerst zelf even wassen en aankleden voordat ik hem uit bed haal. Als ik klaar ben, is Luca aan de beurt. Hij heeft brabbels voor tien. En ook Giulia ligt te brabbelen.
Na Luca is Giulia aan de beurt. Alles loopt een stuk beter dan gisteren.
Totdat Giulia besluit wat melk terug te geven en dat precies over haar tregging te doen. Als ik haar heb omgekleed, ga ik snel jassen en schoenen aan doen. Luca ligt wat dwars, maar dat is niks nieuws. Hij is al begonnen met de peuterpuberteit geloof ik en alles is nee.

Om kwart over zeven zijn we op het kdv. Ik klets nog even wat met de juffies. En ik hoor dat de moeder van Luca’s vriendinnetje ook wil dat Luca en haar dochter samen op dezelfde peutergroep komen. Dus dat is wel leuk. Helaas gaat Luca’s andere vriendinnetje verhuizen, snik!

Om tien over half acht rijd ik weg van het kdv en ga ik naar de zaak.
Om tien over acht ben ik er en ga meteen aan de slag. Ik zit vandaag op de documentatie afdeling om mijn collega te ondersteunen. En ik kan me prima vermaken, maar wat gaat de tijd langzaam zeg.
Maar uiteindelijk is het dan toch vijf uur en kan ik naar huis.

Erik en ik rijden vlak achter elkaar, dus besluit ik om ook naar het kdv te rijden en halen we samen de kinderen op. Wat wel gezellig is.
Als we thuis zijn, gaat Erik eten koken en geef ik Giulia een fles.
Na het eten ga ik met Luca badderen. En als Erik Giulia wil pakken is ze al in slaap gevallen. Dus legt hij haar maar op bed. Morgen weer een dag.

Na het badderen hijs ik Luca in de tula die ik geleend heb van zijn juf, om uit te proberen. En hij vindt het geweldig. Nu maar hopen dat ik het zaterdag ook volhoud. Morgen weer oefenen zodat hij zaterdag helemaal goed in de drager zit.
En dan nu nog maar een lekker bakkie doen.

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.