Top werkdag

Wakker gemaakt worden door Erik, dat gebeurt niet vaak. Blijkbaar was ik heel erg moe, want ik heb de wekker helemaal niet gehoord.
We hebben er allebei moeite mee om op te staan, maar ja wat moet dat moet, dus gaan we er maar uit.

Luca is al wakker als ik sta te tutten in de badkamer. Als ik klaar ben ga ik hem maar uit bed halen. En meteen wassen en aankleden.
Giulia ligt nog heerlijk in dromenland, maar als ik bijna klaar ben met Luca wordt ze wakker. Ik haal Giulia eruit en ga haar ook wassen en aankleden.
Daarna is het weer tijd voor de flessen.

Om vijf voor zeven gaan we de deur uit. Om kwart over zeven zijn we op het kdv. En ik sta nog een tijdje te kletsen met de juf. Ik regel meteen een draagzak voor 1 november, dan kan ik Luca namelijk dragen in de dierentuin! Ik ben benieuwd wat hij er van vindt. Van de week nog maar even oefenen.

Om vijf over half acht rijd ik weg en ik ben om acht uur op de zaak.
Mijn manager is er al en we gaan meteen mijn pc verhuizen. Zodat ik vanaf mijn nieuwe werkplek kan werken.
Vandaag heb ik een combidagje. Ik doe zowel operations (oude nieuwe werk) als documentatie. En ik heb eigenlijk een top werkdag. Ik kan me prima vermaken.
De lunch wordt door mijn collegaatjes gehaald en mij hoor je niet klagen 😉

IMG_7800.JPG

Ook krijg ik weer foto’s van het kdv gestuurd. Luca was ontsnapt van zijn eigen groep om bij Giulia te kunnen kijken. Maar omdat ze in de box lag, kon hij haar niet zien. Maar hij had daar wel een oplossing voor 😉

Lekker joch is het ook! Doet me goed dat hij zich zo bekommert om zijn zusje.

De middag vliegt voorbij en voor ik het weet, kan mijn weekend beginnen. Maar eerst mag ik nog in de file staan.

We eten vandaag lekker makkelijk. Alweer? Ja alweer!! Rode kool, aardappelpuree en speklapjes staan op het menu. Het is echt heerlijk, al denkt Luca daar heel anders over. Hij eet alleen een speklapje. En daarna een banaan. De volgende keer maar gekookte aardappels erbij doen, misschien dat hij het dan wel eet.

Na het eten ruim ik snel de keuken op. Luca en Erik spelen nog even met de duplo. Maar Luca is erg moe. En klimt op de bank als ik ook op de bank zit met Giulia. Hij gaat bij Erik liggen. Giulia is wat onrustig en ik besluit om haar in de doek te doen. En dat lijkt te werken. Ze piept nog even. Maar valt dan in slaap bij me <3

En ik denk zo maar eens dat wij er vanavond ook niet laat in liggen, aangezien Erik nu al op de bank ligt te tukken 😉

Fijne avond!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.