Tijgeren

Dat je dan al even niet meer in de WordPressapp bent geweest en de hele layout veranderd is, oeps! Dat zegt meer over mij dan over de app denk ik 😉

De laatste dagen weinig te melden, maar wilde jullie niet helemaal in de steek laten en toch nog maar een blog posten. 

Afgelopen vrijdag lekker op bezoek geweest bij de juf van Giulia en haar twee kindjes, zodat onze oudsten samen konden spelen. Van haar ook nog even de Tula Baby gepast en Giulia vond dat wel wat, dus mag ik hem lenen voor als we een weekendje weg gaan. 

Het weekend was Eriks oudste zoon bij ons, hij kwam een nachtje slapen. Zaterdags rustig aangedaan, ‘s middags lekker een film gekeken en ‘s avonds the Voice Kids. Helaas had hij meer interesse in zijn tablet en boek dan in Luca, wat Luca niet begreep. Hopelijk gaat dat de volgende keer wel beter als hij weer komt slapen. Ook was Giulia niet helemaal lekker. Ze spuugde tot drie keer toe haar fles uit. Gelukkig heeft ze ‘s nachts nergens last van gehad. Zondags zijn we naar mijn schoonouders geweest. Daar was het gezellig en hebben er een lekker bakkie soep gegeten. Om drie uur hebben we onze logé weggebracht en zijn we weer naar huis gegaan. Eenmaal thuis had Giulia tot twee keer toe een spuitluier, lekker hoor. De tweede keer was het zo erg dat ik maar onder de douche ben gegaan met haar. 

En toen spuugde Luca rond half zes ook nog eens de bank, zichzelf en mij onder. Gelukkig was ik nog niet onder de douche geweest 😉 Niet veel later blijkt dat Luca het niet bij een keertje spugen laat. Hij spuugt nog zeker een keer of acht. Ieder slokje water komt er weer uit. En het is gewoon echt zielig. Hij wil niet meer in zijn eigen bed slapen en we zetten het campingbed bij ons op de kamer neer. Met veel moeite gaat hij eindelijk slapen. Om tien voor half drie schrik ik wakker van Luca die me roept. En voor ik het weet staat hij te spugen. Arm jochie. 

Maandag is hij gelukkig weer helemaal opgeknapt. Hij drinkt samen thee met mij. En eet ook weer zonder dat er van alles uit komt. 

En dan hebben we ook nog een mijlpaal. Giulia kan tijgeren en dat doet ze het liefst door de hele woonkamer. Het kost er nog wel veel moeite, maar voor we het weten sjeest ze de hele kamer door. Pfff… Kan iemand haar stoppen? Het gaat echt veel te hard!! 

Dinsdag en woensdag zijn rustige dagen. We werken allebei en na het eten doen we weinig. 

Vandaag heb ik vrijgenomen, zodat ik op bezoek kan gaan bij een twittervriendinnetje. We hebben samen geluncht in een strandtent bij Kijkduin. Het was gezellig, alleen jammer dat het eten tegenviel. We zijn in een andere tent nog maar wat gaan drinken en daar gaan we de volgende keer ook maar lunchen. Maar dan gaan Erik en de kinderen wel mee 😉

Vanavond ga ik met mijn moeder op stap, we gaan naar The Sound of Music. Maar daar lezen jullie binnenkort vast meer over 🙂 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.