The Script en meer…

Het is alweer even geleden dat ik een blog schreef. 

Ook weer veel gebeurd in de tussentijd. 

Vrijdag is het de dag dat we naar The Script in de Ziggo Dome zouden gaan. Uiteraard ging het niet zonder slag of stoot. Donderdagavond legden we namelijk Luca met koorts op bed. En vrijdagochtend stond ik zelf op met koorts. Het zal ook eens niet zo zijn. Er heerst bij ons een vloek op avondjes uitgaan en dan met name naar de Ziggo Dome toe. Eerder moesten we door ziek zijn van onszelf of de kinderen al Pink en Linkin Park laten schieten. 

Maar hoe beroerd ik me ook voel, ik ga vanavond echt. We gaan die stomme vloek maar eens verbreken. Als de kinderen op bed liggen, gaan we zelf ook even liggen. En dat is wel heel erg fijn moet ik zeggen.

Helaas halen we Luca weer met koorts uit bed en ook Giulia heeft verhoging, bij haar vermoed ik dat dat komt doordat ze in een dikke slaapzak en een warme kamer ligt. Beide ogen in ieder geval niet ziek en in overleg met mijn vriendinnetje, mogen we de kindjes gewoon brengen. Wel spreken we af dat als het echt niet gaat, we terug naar huis komen. 

Rond kwart voor zes ontmoeten we onze andere lieve vrienden bij de Amsterdamse Poort. We gaan gezellig een hapje eten, we hebben toch nog tijd zat. 

Na het eten wordt er nog even een Starbucks ingedoken voor de nodige caffeïne en gaan we naar de Ziggo Dome. 

Van mijn vriendinnetje krijg ik te horen dat de kindjes het goed doen en dat ze lekker slapen. Dat is altijd fijn om te lezen. Is in ieder geval een zorg minder.

Om acht uur begint het voorprogramma Youth. Ik vind het teveel rap en het is niet echt mijn ding. Ik ben dan ook blij als ze klaar zijn.

En dan om kwart over negen begint The Script, ze komen langs onze staanplaatsen gelopen en dat is echt gaaf. Ik probeer foto’s te maken, maar die zijn allemaal mislukt, helaas. 

Van de eerste tot de laatste noot is alles spatzuiver en het hele concert is in één woord: GEWELDIG!! Een absolute aanrader, echt waar. 

Foto’s en filmpjes postte ik vorige week al op instagram 😉

Ondanks de supergave avond, ben ik blij dat ik om half één in bed lig. Ik ben gesloopt en de thermometer tikt ruim 39 graden aan. 

We slapen allebei heerlijk! En ik word pas om tien over half negen wakker. Dat was echt lang geleden. 

Rond tien uur gaan we de kinderen weer ophalen. Uiteraard kletsen we nog even gezellig. En daarna gaan we naar huis. Ze hebben het supergoed gedaan. Dus voor herhaling vatbaar 🙂

De rest van het weekend doen we rustig aan, want de koorts blijft aanhouden en ik ga me steeds beroerder voelen. Niet alleen ik trouwens, maar ook Erik en Giulia zijn weer de klos. En dat blijkt maandag wel, als Erik naar huis gebracht wordt door collega’s. Als hij bij de dokter is geweest, blijkt hij wéér een longontsteking te hebben. 

Ik voel me nog niet top, maar wil me ook niet ziek melden, want ben al twee keer ziek geweest dit jaar. ‘s Avonds ben ik wel gesloopt en als de kindjes op bed liggen is dat wel een verademing. Ook omdat de nachten momenteel weer niet echt top zijn. 

Ondanks de antibiotica lijkt Erik niet op te knappen, waar hij goed van baalt natuurlijk. Ook ik voel me nog steeds niet lekker, maar het wordt vanzelf weekend.

Donderdag ga ik met de meiden van mijn werk uiteten. Het is supergezellig en het eten bij Gringo’s Rodizio in Spijkenisse is super! Echt een aanrader als je in deze omgeving woont. 

Vandaag mocht ik me samen met Giulia melden bij de huisarts. Giulia krijgt antibiotica tegen haar benauwdheid, die veroorzaakt wordt door verkoudheid. En ook ik krijg antibiotica, want ik heb een ontsteking aan de grote luchtwegen, joy! Nu maar hopen dat het snel aanslaat allemaal en dat het de laatste kuur is van dit jaar! Oh en dat mijn stem snel weer terug is, want wat is het vermoeiend als je bijna niet kunt praten. Onhandig ook met kleine kinderen trouwens 😉

Prettig weekend!! 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 2 april 2015 / 4:30 pm

  Jeetje wat een ziekenboeg joh! Hoe gaat het nu?
  Ik hoorde om me heen ook al dat The Script heel gaaf was. Voor herhaling vatbaar dus!
  Fijn weekend!

  • Marieke
   2 april 2015 / 6:14 pm

   Erg he? Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter. Het wordt tijd voor mooi weer.
   Ja The Script is absoluut voor herhaling vatbaar.
   Jij ook een fijn weekend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.