Tattoo

Wat een baggernacht zeg, om vijf voor drie nieuwe tijd word ik wakker door een stomme droom. En daarna word er ergens muziek gedraaid met een flinke bas. Beetje jammer dat het zo hard staat. Erik droomt van een houtzagerij volgens mij, hij is in ieder geval al begonnen met het omzagen van de bomen. Na flink wat porren houdt hij ermee op en val ik weer in slaap.
Om kwart over zes hoor ik Luca mopperen. En ik laat hem mooi nog liggen. Ik vind het veel te vroeg om er uit te gaan. Om kwart voor zeven kan ik niet meer slapen en omdat de wekker toch om zeven uur gaat, ga ik maar wat lezen op mijn telefoon.
Erik is inmiddels ook wakker en ik ga eruit om Luca uit bed te halen. Ik spiek even bij Giulia, maar ze ligt lekker wakker te worden.
Luca gaat bij Erik kijken en ik kleed Giulia meteen aan. Daarna is Luca aan de beurt. Erik is zich ondertussen ook aan het wassen en aankleden. En als ze allemaal klaar zijn ga ik me even wassen en aankleden. Erik zorgt voor de flessen en ik pak alle spullen in. We gaan vandaag naar onze vrienden in Oudkarspel. En ik ga eindelijk mijn tattoo laten zetten.

Om half negen zitten we in de auto, voordeel van zo vroeg op de weg zitten, het is nog hartstikke rustig. Tien over tien rijden we de straat in en gaan we even lekker een bakkie doen met zijn allen en daarna gaan mijn vriendinnetje en ik richting Alkmaar, naar de tattooshop. We zijn er iets later dan gepland, maar dat is verder geen probleem.
Ik vind het maar wat spannend. De laatste die ik liet zetten is toch alweer acht jaar geleden.
Zodra de naaldjes mijn huid raken, herken ik meteen het gevoel weer. Het is niet pijnlijk, maar zo nu en dan wel irritant, maar dat heb ik er graag voor over. Ik ben superblij met mijn tattoo en het feit dat mijn kindjes vereeuwigd staan op mijn arm.

IMG_7864-0.JPG

IMG_7868-0.JPG

IMG_7872-0.JPG

IMG_7848-0.JPG
Zodra de tattoo genezen is zal ik een nieuwe foto erop zetten.

Na het tatoeëren gaan we nog even het centrum van Alkmaar in. Mijn vriendinnetje shopt wat kleertjes bij H&M en ik koop bij Prenatal nog een pyjama en een mutsje voor Giulia, voorals ze in de doek zit, want zonder is best fris als het waait.

Van mijn vriendinnetje krijgt Giulia ook nog een shirtje en Luca krijgt van mij nog een Woezel en Pip beker, omdat hij zo trots was dat hij uit een beker kan drinken.

Als we terug zijn show ik uiteraard mijn tattoo aan de mannen. Luca en Giulia zijn allebei moe, maar moeten nog eten. Na Luca’s boterham legt Erik Luca op bed. Het valt niet tegen, op wat gemopper na, gaat hij meteen slapen. En Giulia leggen we na haar fles ook op bed.
Daarna gaan we gezellig lunchen met zijn allen.
Na de lunch willen we eigenlijk naar het bos, maar de kinderen slapen nog, dus laten we ze maar liggen. Het weer is nou ook niet echt lekker dus dat maakt het een stuk makkelijker.
Als Luca weer wakker is, gaan zijn vriendje en hij gek zitten doen met zijn tweeën. Samen zijn ze echt kampioen gekke bekken trekken.

Giulia is inmiddels ook wakker en krijgt de fles van haar oudste vriendinnetje.

Na de fles mag ze ook nog even kroelen met haar andere vriendinnetje. En ze heeft de grootste lol.

Luca mag ook nog even lekker kroelen.

Tegen zessen is het tijd om naar de Mac te gaan met zijn allen.
Na het eten gaan wij weer richting huis. Inmiddels rijden we bij Rotterdam en liggen er twee kinderen heerlijk te slapen! Wij gaan straks thuis nog een bakkie doen. En samen nog even nagenieten van deze heerlijke dag.

Fijne zondagavond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.