Stomme rug!

Ook vanmorgen word ik gewekt door Luca. Aangezien ik niet zeker weet of mijn rugpijn weg is (liggend voel ik geen pijn namelijk ;)) maak ik Erik wakker. Hij gaat Luca uit bed halen en legt hem bij ons op bed. We blijven het proberen, tegen beter weten in, want hij wil helemaal niet gezellig kroelen met ons op bed.
We gaan er maar uit en de zondag kan beginnen. Giulia is ook al wakker. Erik maakt de flessen en ik begin, uit gewoonte, lekker in huis te rommelen. Het gaat een stuk beter met mijn rug dan gisteren. En dat is fijn, want we gaan vandaag op visite bij onze vrienden in Noord-Holland.

Erik maakt het ontbijt. En na het ontbijt gaat hij de vloeistoffen van de auto’s even nalopen.
Luca is lekker op zijn kamer aan het spelen en ik ruim de duplo even op. Als ik de bak bij de kast zet, gaat het wederom fout. Ik voel het weer in mijn rug schieten. En nu nog heftiger dan gisteren. De tranen schieten in mijn ogen en ik voel me heel even licht in mijn hoofd.
Ik app Erik meteen en gelukkig is hij klaar met de auto’s en komt meteen naar boven.

Ik wil het nog even aan kijken, ook omdat ik graag naar onze vrienden wil.
Als ook het douchen niet helpt, besluiten we om toch maar niet te gaan, anderhalf uur heen en anderhalf uur terug, is gewoon teveel van het goede. Ik baal enorm, want had me er echt heel erg op verheugd.

Onze drukke dag verandert ineens in een pyjamadag. En behalve wassen doen we dan verder ook helemaal niets.
Ik wissel het bankhangen af met lopen. Maar dat laatste is echt heel pijnlijk.

Als de kinderen op bed liggen, doen wij ook even helemaal niks. En dat is ook fijn.
Luca is om half drie alweer wakker, maar is wel heel lief. En eigenlijk is hij dat de hele dag wel geweest, op wat ondeugende dingen na, maar dat hoort er gewoon bij.

Erik gaat met Luca torens bouwen en ik kijk toe. Om half vier ga ik een fles maken voor Giulia, die nog heerlijk ligt te slapen. Het is bijna zielig om haar wakker te maken. Als ze wakker is krijg ik meteen een grote lach van haar 🙂
Van kwart over vier tot vijf is Luca blijkbaar toe aan een rustmomentje, want hij vraagt om “boe” en hij komt tussen ons in zitten om koe doet boe te spelen op de ipad.

Tegen vijven gaat Erik patat halen en maak ik de salade en het vlees klaar, zodat we toch nog een enigszins gezonde maaltijd hebben.

Na het eten mag Luca nog even lekker spelen.

En om zeven uur begint het avondritueel. Inmiddels liggen de kinderen te slapen en zitten wij op de bank met een bakkie.
Hopelijk is mijn rug morgen een stuk beter, Erik heeft in ieder geval vrij gevraagd, hoop maar dat zijn leidinggevende ermee akkoord gaat, anders heb ik denk ik wel een probleem als mijn rug niet is hersteld.
Maar dat lezen jullie morgen.

Fijne zondagavond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.