Sprongetjes

Het is weer tijd voor de wekelijkse update!

Ondanks dat we beroerd zijn gaan we zaterdag toch naar de verjaardag van mijn beste vriendin. Helaas is Giulia niet heel gezellig en wil ze alleen maar bij mij hangen en plakken. Erg leuk ook, maar niet heus, maar ja die sprongetjes horen er nu eenmaal bij en ik kan er toch niets aan veranderen. Mede door het sprongetje waar ze in zit gaan we op tijd naar huis. Daar komt bij dat de kinderen ook gewoon op tijd naar bed moeten. De verjaardag is verder wel erg gezellig. En als we thuis zijn heb ik echt geen stem meer over. Maar of dat nu alleen door die verjaardag komt of door het continue moeten herhalen van mijn woorden aan mijn wederhelft en zoon, dat wil ik in het midden laten 😉

Zondag doen we lekker rustig. Wel doen we nog even het huishouden, want ook dat moet gebeuren. Maar als we klaar zijn, zijn we blij dat we kunnen zitten. En we doen de rest van de dag dan ook vrij weinig. Terwijl de kinderen hun middagslaapje doen, vallen wij samen op de bank in slaap, als dat geen echte liefde is 😛 Blijkbaar hebben we het gewoon nodig. En er aan toegeven is dan gewoon het beste.

Maandag mag Erik weer naar de dokter. En helaas is zijn longontsteking nog steeds niet over. Hij krijgt opnieuw een antibioticakuur. Deze werkt gelukkig ook tegen voorhoofdholte- en bijholteontsteking, want daar heeft hij inmiddels ook last van. Alsof een longontsteking nog niet genoeg was. Luca was ook mee met Erik, zodat de dokter meteen even naar zijn oortjes kon kijken. Die waren inderdaad weer ontstoken, maar door de buisjes heeft Luca er weinig last van gehad. Alleen kreeg hij er wel hele erge looporen van, maar daar heeft de dokter druppels voor voorgeschreven.                                                   ‘s Middags doen we weer met zijn allen een tukkie en ik vraag me echt serieus af, hoe ik dat in hemelsnaam moet gaan doen dinsdag. Luca heeft ontdekt dat hij met mijn foambloemen, hele mooie werkjes kan maken en is de hele middag zoet met knutselen 🙂

Dinsdag, mijn werkweek begint, alhoewel ik twijfel om te gaan werken, ga ik toch. Ik heb geen stem, maar verder voel ik me prima. Op mijn werk word ik door diverse collega’s uitgelachen om mijn stem. En zijn een aantal het erover eens dat ik zo bij een sekslijn kan gaan werken. Dus!! Van je collega’s moet je het hebben 😉                                                        Het is een drukke, maar superrelaxte dag. Alles loopt door. En van dit soort dagen word ik echt blij. Alleen jammer dat vanaf vandaag wel al je activiteiten geregistreerd moeten worden. Maar ja, voor kostenbesparingen gaan ze ver. Ik ben benieuwd of dit ook echt in de praktijk gaat werken. Maar we zullen wel zien.

Woensdag begint al chaotisch. Ik doe er een uur over om op de zaak te komen, vanwege een file. Echt tof! Not! En als ik op de zaak aan kom, kan ik al bijna meteen beginnen met werken en dat vind ik echt helemaal niks. Ik moet op mijn gemak op kunnen starten. Gelukkig loopt het de rest van de dag wel gewoon goed.

Donderdagmorgen is het ook weer lekker relaxt werken. Maar als donderdagmiddag mijn collega vrijneemt, is het binnen no time weer een chaos. Puur omdat het ineens druk is en mijn collegaatje en ik het niet bijgewerkt krijgen. Ik ga zelf na vijven pas naar huis, omdat ik echt iets af wil maken. Gelukkig begint daarna wel mijn weekend.

Vrijdag begint lekker, de kinderen hebben én doorgeslapen én ze hebben zelfs uitgeslapen tot tien over zeven. Wat echt een luxe is. Om kwart over negen lopen we al in Albert Heijn om de Paasboodschappen in te slaan. We willen eerste Paasdag mosselen eten met mijn ouders, maar het seizoen is voorbij, dus nu moeten we iets anders bedenken. Gelukkig zijn we er al vrij snel uit, wat wel heel fijn is. Mijn vriendin komt een bakkie doen met haar kleine, maar we zijn niet op tijd terug. Gelukkig was ze zelf ook aan de late kant en heeft ze niet al te lang staan wachten op ons. Als ze weer weg zijn, gaan de kinderen eten en daarna bed. En wij eten als zij op bed liggen. Om twee uur zijn ze allebei alweer wakker, wat veel te vroeg is, aangezien ze normaal tussen de twee en drie uur slapen. Nu nog niet eens twee.    We moeten wachten op iemand die via marktplaats iets komt ophalen. Maar als die persoon is geweest, gaan we nog even naar Tuinwereld toe. Ik wil iets lenteachtigs in huis halen, maar ze hebben er vrij weinig. Wel sloop ik een Griekse vaas en een plant, maar ja dat kwam eigenlijk meer omdat die winkel niet kinderwagenproof is 🙁                      Luca vermaakt zich prima bij de visjes. En als we bij de uitgang zijn, wil hij nog een keer terug. En dat doen we dan ook. Na Tuinwereld gaan we nog even naar Hema om rompers te kopen voor Giulia. En daarna gaan we patatje stoofvlees halen bij de Smulhoek, waar ze de allerlekkerste patat van Dordt hebben. Na het eten krijgt Luca voor het eerst sinds twee weken een driftbui. Gelukkig is die ook zo weer over, maar ik ben allang blij dat we ze niet meer dagelijks hebben :). De rest van de avond verloopt lekker rustig en zitten we het grootste deel saampjes op de bank.

Uiteraard staan de foto’s van deze week ook weer op Instagram!

Ik wens jullie een fijn weekend en tot volgende week!!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.